VALİTÜRKER ÖKSÜZ'ÜN ‘BERAT KANDİLİ’ MESAJI

Mesajlar 24.02.2024 - 16:03, Güncelleme: 06.03.2024 - 08:38
 

VALİTÜRKER ÖKSÜZ'ÜN ‘BERAT KANDİLİ’ MESAJI

VALİMİZ SAYIN TÜRKER ÖKSÜZ'ÜN ‘BERAT KANDİLİ’ MESAJI
Hak’kın yanında yer alma ve hayra giden yolları arama, inananların Cenabı Allah’a yönelip günah yüklerinden ilâhî bağışlanmaya mazhar olarak kurtuluşa vesile olan gönüllere ışık saçılması, vicdanların aydınlatılması, herkese neşe ve huzur getirmesi temennisi ile merhamet, mağfiret ve bağışlanma gecesi olarak kabul edilen Berat Gecesi’ne erişmenin heyecanını yaşıyoruz.   Aynı zamanda Ramazan ayının da müjdecisi olan Berat Gecesi, yaradılış gayesini yeniden gözden geçirme, yaşantısının muhasebesini yapma, yıkılan gönülleri, kırılan kalpleri onarma, barış ve kardeşlik için bir fırsat gecesidir.   Bu duygu ve düşüncelerle; Burdur’lu hemşehrilerimin ve aziz milletimizin Berat Kandili'ni tebrik ediyor, bu kutlu gecenin; başta Gazze olmak üzere tüm mazlum coğrafyaların ferahına, aziz milletimizin birlik ve beraberliğine, barış, kardeşlik ve huzura vesile olmasını, Cenabı Hak’tan niyaz ediyorum. Türker ÖKSÜZ Burdur Valisi  
VALİMİZ SAYIN TÜRKER ÖKSÜZ'ÜN ‘BERAT KANDİLİ’ MESAJI

Hak’kın yanında yer alma ve hayra giden yolları arama, inananların Cenabı Allah’a yönelip günah yüklerinden ilâhî bağışlanmaya mazhar olarak kurtuluşa vesile olan gönüllere ışık saçılması, vicdanların aydınlatılması, herkese neşe ve huzur getirmesi temennisi ile merhamet, mağfiret ve bağışlanma gecesi olarak kabul edilen Berat Gecesi’ne erişmenin heyecanını yaşıyoruz.  

Aynı zamanda Ramazan ayının da müjdecisi olan Berat Gecesi, yaradılış gayesini yeniden gözden geçirme, yaşantısının muhasebesini yapma, yıkılan gönülleri, kırılan kalpleri onarma, barış ve kardeşlik için bir fırsat gecesidir.
 
Bu duygu ve düşüncelerle; Burdur’lu hemşehrilerimin ve aziz milletimizin Berat Kandili'ni tebrik ediyor, bu kutlu gecenin; başta Gazze olmak üzere tüm mazlum coğrafyaların ferahına, aziz milletimizin birlik ve beraberliğine, barış, kardeşlik ve huzura vesile olmasını, Cenabı Hak’tan niyaz ediyorum.


Türker ÖKSÜZ
Burdur Valisi
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.