Mersin'de otomobille çarpışan yolcu minibüsü dereye yuvarlandı: 1 ölü, 13 yaralı

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 28.02.2024 - 08:11, Güncelleme: 28.02.2024 - 08:11
 

Mersin'de otomobille çarpışan yolcu minibüsü dereye yuvarlandı: 1 ölü, 13 yaralı

MERSİN'in Silifke ilçesinde, otomobille çarpışan yolcu minibüsünün dereye yuvarlandığı kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 13 kişi de yaralandı.
Kaza, gündüz saatlerinde Mersin- Antalya karayolu Yeşilovacık Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Silifke'den Gülnar'ın Büyükeceli Mahallesi'ne yolcu taşımacılığı yapan Abdurrahman Karabıyık yönetimindeki 33 C 4540 plakalı minibüs, Kamil Uysal'ın kullandığı 33 K 1146 plakalı otomobil ile kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yoldan çıkan minibüs, dereye yuvarlandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde minibüste yolcu olarak bulunan Musa Bozkurt'un (62) hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada yaralanan 13 kişi ise ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor. (DHA)
MERSİN'in Silifke ilçesinde, otomobille çarpışan yolcu minibüsünün dereye yuvarlandığı kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 13 kişi de yaralandı.

Kaza, gündüz saatlerinde Mersin- Antalya karayolu Yeşilovacık Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Silifke'den Gülnar'ın Büyükeceli Mahallesi'ne yolcu taşımacılığı yapan Abdurrahman Karabıyık yönetimindeki 33 C 4540 plakalı minibüs, Kamil Uysal'ın kullandığı 33 K 1146 plakalı otomobil ile kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yoldan çıkan minibüs, dereye yuvarlandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde minibüste yolcu olarak bulunan Musa Bozkurt'un (62) hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada yaralanan 13 kişi ise ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor. (DHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.