Yürüyüşe çıktığı ormanda kaybolan PTT çalışanının cansız bedeni bulundu

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 28.02.2024 - 08:12, Güncelleme: 28.02.2024 - 08:12
 

Yürüyüşe çıktığı ormanda kaybolan PTT çalışanının cansız bedeni bulundu

Yürüyüşe çıktığı ormanda kaybolan PTT çalışanının cansız bedeni bulundu
CESEDİ DRONE İLE BULUNDU İl Emniyet Müdürlüğü İnsansız Hava Araçları Büro Amirliği ekibi, bölgede sabah saatlerinde havadan drone ile arama çalışması başlattı. Akşam saatlerine kadar süren arama çalışmaları kapmasında Özsoydan’ın cesedi, saat 17.00 sıralarında 40 metre derinlikteki uçurumda çalılıkların arasında bulundu. Özsoydan’ın cenazesine ulaşılması için AFAD ve Dağ Arama Kurtarma Derneği (DAĞ) çalışma başlattı. Ormanlık alanda Özsoydan’ın cesedinin alınması için arama kurtarma ekipleri tarafından halatlarla istasyon kuruldu. Özsoydan’ın cesedi, AFAD ve Dağ Arama Kurtarma ekipleri tarafından düştüğü yerden çıkarıldı. Özsoydan’ın cesedi, ölüm nedeninin belirlenmesi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.(DHA)
Yürüyüşe çıktığı ormanda kaybolan PTT çalışanının cansız bedeni bulundu

CESEDİ DRONE İLE BULUNDU

İl Emniyet Müdürlüğü İnsansız Hava Araçları Büro Amirliği ekibi, bölgede sabah saatlerinde havadan drone ile arama çalışması başlattı. Akşam saatlerine kadar süren arama çalışmaları kapmasında Özsoydan’ın cesedi, saat 17.00 sıralarında 40 metre derinlikteki uçurumda çalılıkların arasında bulundu. Özsoydan’ın cenazesine ulaşılması için AFAD ve Dağ Arama Kurtarma Derneği (DAĞ) çalışma başlattı. Ormanlık alanda Özsoydan’ın cesedinin alınması için arama kurtarma ekipleri tarafından halatlarla istasyon kuruldu. Özsoydan’ın cesedi, AFAD ve Dağ Arama Kurtarma ekipleri tarafından düştüğü yerden çıkarıldı. Özsoydan’ın cesedi, ölüm nedeninin belirlenmesi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.(DHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.