BUCAK- KOCAALİLER GÜNEY ÇEVVRE YOLU İHALE TARİHİ BELLİ OLDU

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 29.02.2024 - 15:52, Güncelleme: 29.02.2024 - 15:52
 

BUCAK- KOCAALİLER GÜNEY ÇEVVRE YOLU İHALE TARİHİ BELLİ OLDU

Burdur Ak Parti Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak – Kocaaliler güney çevre yolunun ihale tarihinin belli olduğunu açıkladı.
Ak Parti Burdur milletvekili Mustafa Oğuz yaptığı açıklamada ““Bucak-Kocaaliler Güney Çevreyolu Projesi”nin yatırım programına alınması için Milletvekilimiz Adem Korkmaz ile birlikte yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde 28 Mart 2024 tarihinde ihaleye çıkılıyor. 10 kilometre uzunlukta olan bu çevre yolu projesi tamamlandığında, ilçe merkezimiz üzerinden geçiş yaparak trafik yoğunluğunu arttıran ağır vasıta taşıtlarımızın geçişleri çevre yolu üzerinden sağlanacak olup, Bucak Organize Sanayi Bölgesi’ne ve Burdur-Antalya karayolu üzerine ulaşımları kolaylaşacaktır. Bu yatırımın ilçemize kazandırılmasında büyük emekleri olan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Abdulkadir Uraloğlu’na, Bakan Yardımcımız Enver İskurt’a ve Karayolları Genel Müdürümüz Ahmet Gülşen’e şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Burdur Ak Parti Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak – Kocaaliler güney çevre yolunun ihale tarihinin belli olduğunu açıkladı.

Ak Parti Burdur milletvekili Mustafa Oğuz yaptığı açıklamada ““Bucak-Kocaaliler Güney Çevreyolu Projesi”nin yatırım programına alınması için Milletvekilimiz Adem Korkmaz ile birlikte yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde 28 Mart 2024 tarihinde ihaleye çıkılıyor.

10 kilometre uzunlukta olan bu çevre yolu projesi tamamlandığında, ilçe merkezimiz üzerinden geçiş yaparak trafik yoğunluğunu arttıran ağır vasıta taşıtlarımızın geçişleri çevre yolu üzerinden sağlanacak olup, Bucak Organize Sanayi Bölgesi’ne ve Burdur-Antalya karayolu üzerine ulaşımları kolaylaşacaktır.

Bu yatırımın ilçemize kazandırılmasında büyük emekleri olan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Abdulkadir Uraloğlu’na, Bakan Yardımcımız Enver İskurt’a ve Karayolları Genel Müdürümüz Ahmet Gülşen’e şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.