ANTALYA Tahta plakanın çökmesiylle tribünden düşen 3 seyirci yaralandı

Spor (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 02.03.2024 - 17:22, Güncelleme: 02.03.2024 - 17:22
 

ANTALYA Tahta plakanın çökmesiylle tribünden düşen 3 seyirci yaralandı

ANTALYA'da yerel U-11 liginde oynayan çocuklarının maçını izlemeye gelen veliler Mehmet Güneş, Tunahan Sert ve Gökhan Bardakçılar, oturdukları tribünün tahta plakasının çökmesiyle 3 metreden düşerek yaralandı.
Olay, saat 13.30 sularında Muratpaşa ilçesine bağlı Konuksever Mahallesi'nde bulunan Üsteğmen Oğuz Kağan Usta Stadyumunda meydana geldi. Stadyumda yerel U-11 liginde bulunan Antalya Şimşek ve Akdenizspor kulüplerinin maçlarını izlemeye gelen veliler, saha kenarında bulunan tribünde oturmaya geçti. Çocuklarının maçlarını izleyen Mehmet Güneş, Tunahan Sert ve Gökhan Bardakçılar, tribünde oturdukları tahta plakanın çökmesiyle 3 metreden düştü. İhbarla bölgeye ekipler sevk edildi. Çeşitli yerlerinden yaralanan Mehmet Güneş, Tunahan Sert ve Gökhan Bardakçı, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.   'TAHTA BİR ANDA KALKTI VE 3'Ü DÜŞTÜ' Tahtanın bir anda kalktığını gördüklerini ifade eden Akdenizspor Kulübü Başkanı Fevzi Uygun, "Ben bir kişi zannettim ama 3'ü birden düştü. Sonra ambulans çağırdık, ikisi aşağıda yatıyordu. Velilerin biri ayaklandı ama ikisinin durumu ciddi. Yıllardır yapılmıyor, açıklık var. Devamlı maç oynanan yer. Böyle bir şey olacağı belliydi" dedi.Yaralanan 3 kişinin arkadaşı Ozan Erbil, "3 arkadaş tribünde otururken, bakımsızlıktan dolayı hepsi düştü. 3'ü de hastanedeler. Geçen hafta şikayet ettik ve çözüm bulmadılar. Hala çoluk çocuk platformların üzerinde geziniyor" diye konuştu. (DHA)
ANTALYA'da yerel U-11 liginde oynayan çocuklarının maçını izlemeye gelen veliler Mehmet Güneş, Tunahan Sert ve Gökhan Bardakçılar, oturdukları tribünün tahta plakasının çökmesiyle 3 metreden düşerek yaralandı.

Olay, saat 13.30 sularında Muratpaşa ilçesine bağlı Konuksever Mahallesi'nde bulunan Üsteğmen Oğuz Kağan Usta Stadyumunda meydana geldi. Stadyumda yerel U-11 liginde bulunan Antalya Şimşek ve Akdenizspor kulüplerinin maçlarını izlemeye gelen veliler, saha kenarında bulunan tribünde oturmaya geçti. Çocuklarının maçlarını izleyen Mehmet Güneş, Tunahan Sert ve Gökhan Bardakçılar, tribünde oturdukları tahta plakanın çökmesiyle 3 metreden düştü. İhbarla bölgeye ekipler sevk edildi. Çeşitli yerlerinden yaralanan Mehmet Güneş, Tunahan Sert ve Gökhan Bardakçı, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

 

'TAHTA BİR ANDA KALKTI VE 3'Ü DÜŞTÜ'

Tahtanın bir anda kalktığını gördüklerini ifade eden Akdenizspor Kulübü Başkanı Fevzi Uygun, "Ben bir kişi zannettim ama 3'ü birden düştü. Sonra ambulans çağırdık, ikisi aşağıda yatıyordu. Velilerin biri ayaklandı ama ikisinin durumu ciddi. Yıllardır yapılmıyor, açıklık var. Devamlı maç oynanan yer. Böyle bir şey olacağı belliydi" dedi.Yaralanan 3 kişinin arkadaşı Ozan Erbil, "3 arkadaş tribünde otururken, bakımsızlıktan dolayı hepsi düştü. 3'ü de hastanedeler. Geçen hafta şikayet ettik ve çözüm bulmadılar. Hala çoluk çocuk platformların üzerinde geziniyor" diye konuştu. (DHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.