MSB: Irak'ın kuzeyinde PKK'nın kullandığı 27 hedef imha edildi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.03.2024 - 05:21, Güncelleme: 20.03.2024 - 05:21
 

MSB: Irak'ın kuzeyinde PKK'nın kullandığı 27 hedef imha edildi

MSB: Irak'ın kuzeyinde PKK'nın kullandığı 27 hedef imha edildi
Taha AYHAN/ ANKARA, (DHA)- MİLLİ Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK tarafından kullanıldığı tespit edilen, sığınak, barınak ve mağaralardan oluşan toplam 27 hedefin hava harekatlarıyla imha edildiğini duyurdu.MSB'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Irak'ın kuzeyindeki Metina, Zap, Hakurk, Gara ve Kandil bölgelerinde terör örgütü PKK tarafından kullanıldığı tespit edilen; sığınak, barınak ve mağaralardan oluşan toplam 27 hedef, düzenlenen hava harekâtları ile imha edildi" denildi. (DHA)FOTOĞRAFLI
MSB: Irak'ın kuzeyinde PKK'nın kullandığı 27 hedef imha edildi

Taha AYHAN/ ANKARA, (DHA)- MİLLİ Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK tarafından kullanıldığı tespit edilen, sığınak, barınak ve mağaralardan oluşan toplam 27 hedefin hava harekatlarıyla imha edildiğini duyurdu.

MSB'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Irak'ın kuzeyindeki Metina, Zap, Hakurk, Gara ve Kandil bölgelerinde terör örgütü PKK tarafından kullanıldığı tespit edilen; sığınak, barınak ve mağaralardan oluşan toplam 27 hedef, düzenlenen hava harekâtları ile imha edildi" denildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.