Bakan Yerlikaya: 'Çetinler' şuç örgütü çökertildi; 109 şüpheli yakalandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.03.2024 - 09:17, Güncelleme: 20.03.2024 - 09:17
 

Bakan Yerlikaya: 'Çetinler' şuç örgütü çökertildi; 109 şüpheli yakalandı

Bakan Yerlikaya: 'Çetinler' şuç örgütü çökertildi; 109 şüpheli yakalandı
Kadircan GÜLER/ANKARA,(DHA)- İÇİŞLERİ Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı yapılan 'Mahzen-15' operasyonlarında içlerinde elebaşları Özay Çetin ve Mert Çetin'in de bulunduğu 'Çetinler' suç örgütü üyesi 109 şüphelinin yakalandığını açıkladı.Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekihleri, İstanbul merkezli Kocaeli, İzmir, Bursa, Samsun, Diyarbakır ve Erzincan’da 'Çetinler' suç örgütüne yönelik eş zamanlı 'Mahzen 15' operasyonlar düzenledi. Operasyonda uyuşturucu madde ticareti, kasten öldürmeye teşebbüs, silahla yaralama, iş yeri kurşunlama ve yağma suçlarını işledikleri tespit edilen elebaşları Özay Çetin ve Mert Çetin'in de aralarında bulunduğu 109 şüpheli gözaltına alındı. Ayrıca operasyonda 7 adet ruhsatsız tabanca, 4 kilo eroin 2 kilo metamfetamin, muhtelif miktarda esrar, bonzai, kokain ve uyuşturucu hap, çok sayıda şarjör, fişek ve yüklü miktarda TL'ye el konuldu. Bakan Yerlikaya operasyonla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İstanbul Başsavcılığımızı, Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle" ifadelerini kullandı. (DHA)FOTOĞRAFLI
Bakan Yerlikaya: 'Çetinler' şuç örgütü çökertildi; 109 şüpheli yakalandı

Kadircan GÜLER/ANKARA,(DHA)- İÇİŞLERİ Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı yapılan 'Mahzen-15' operasyonlarında içlerinde elebaşları Özay Çetin ve Mert Çetin'in de bulunduğu 'Çetinler' suç örgütü üyesi 109 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekihleri, İstanbul merkezli Kocaeli, İzmir, Bursa, Samsun, Diyarbakır ve Erzincan’da 'Çetinler' suç örgütüne yönelik eş zamanlı 'Mahzen 15' operasyonlar düzenledi. Operasyonda uyuşturucu madde ticareti, kasten öldürmeye teşebbüs, silahla yaralama, iş yeri kurşunlama ve yağma suçlarını işledikleri tespit edilen elebaşları Özay Çetin ve Mert Çetin'in de aralarında bulunduğu 109 şüpheli gözaltına alındı. Ayrıca operasyonda 7 adet ruhsatsız tabanca, 4 kilo eroin 2 kilo metamfetamin, muhtelif miktarda esrar, bonzai, kokain ve uyuşturucu hap, çok sayıda şarjör, fişek ve yüklü miktarda TL'ye el konuldu. Bakan Yerlikaya operasyonla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İstanbul Başsavcılığımızı, Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle" ifadelerini kullandı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.