Evde çıkan yangında öldü

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 28.12.2021 - 14:25, Güncelleme: 28.12.2021 - 14:33
 

Evde çıkan yangında öldü

Evde çıkan yangında öldü
 TUNCELİ merkeze bağlı Akyün köyünde tek katlı evde çıkan yangında Ünal Polat (35) yaşamını yitirdi. Merkeze bağlı Akyün köyünde öğle saatlerinde tek katlı evde yangın çıktı. İhbar üzerine köye itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Alevlere müdahale eten itfaiye ekibi, yangını kısa sürede söndürdü. Evde yapılan aramada, Ünal Polat'ın cansız bedenine ulaşıldı. Polat'ın cenazesi otopsi için Tunceli Devlet Hastanesi’nin morguna götürüldü. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı. FOTOĞRAFLI   
Evde çıkan yangında öldü

  TUNCELİ merkeze bağlı Akyün köyünde tek katlı evde çıkan yangında Ünal Polat (35) yaşamını yitirdi.

Merkeze bağlı Akyün köyünde öğle saatlerinde tek katlı evde yangın çıktı. İhbar üzerine köye itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Alevlere müdahale eten itfaiye ekibi, yangını kısa sürede söndürdü. Evde yapılan aramada, Ünal Polat'ın cansız bedenine ulaşıldı. Polat'ın cenazesi otopsi için Tunceli Devlet Hastanesi’nin morguna götürüldü.
Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI 

 

Tunceli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.