BAŞKAN ADAYI EMRULLAH ÜNAL ‘YENİ DÖNEMDE VATANDAŞLARIN BİZE GÜVENLERİNİ MAHÇUP ETMEDEN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Dünya (Akca Gazete) - Akca Gazete | 25.03.2024 - 08:52, Güncelleme: 25.03.2024 - 08:52
 

BAŞKAN ADAYI EMRULLAH ÜNAL ‘YENİ DÖNEMDE VATANDAŞLARIN BİZE GÜVENLERİNİ MAHÇUP ETMEDEN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Bucak Belediye Başkan adayı Emrullah Ünal, gittiği her yerde halkın yoğun ilgisi ile karşılanıyor.
Bucak’ta bu dönem altyapıdan ulaşıma, kültürden spora kadar pek çok çalışmayı hayata geçiren ve yeni döneme dair vizyon projelerini açıklayan Ak Parti Bucak  Belediye Başkan Adayı ve mevcut belediye başkanı Emrullah Ünal sahada seçim ziyaretlerinde sevgi seli ile karşı karşıya kalıyor. Kendisine desteklerini belirten vatandaşlara teşekkür eden Başkan Adayı Emrullah Ünal, “Yeni dönemde de vatandaşlarımızın bize güvenlerini mahcup etmeden çalışmaya devam edeceğiz. Bizi bir evladı gibi karşılayan böylesi güzel insanlara hizmet etme fırsatı veren Rabbime şükürler olsun. Bu ilgiye layık olabilmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız.” dedi. VATANDAŞLARDAN TAM DESTEK Ziyaret sırasında karşılaştığı hemşehrileriyle hasbihal eden Emrullah Ünal, kapı kapı dolaşarak her hanedeki komşularının gönüllerine misafir oldu. Başkan Emrullah Ünal’ın herkesin gönlüne dokunan güzel işler yaptığını, özellikle kadınlara ve gençlere yaptıkları hizmet ve eserlerin çok değerli olduğunu ifade eden vatandaşlar, Başkan adayı Emrullah Ünal’a destek mesajlarını iletti.
Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Bucak Belediye Başkan adayı Emrullah Ünal, gittiği her yerde halkın yoğun ilgisi ile karşılanıyor.

Bucak’ta bu dönem altyapıdan ulaşıma, kültürden spora kadar pek çok çalışmayı hayata geçiren ve yeni döneme dair vizyon projelerini açıklayan Ak Parti Bucak  Belediye Başkan Adayı ve mevcut belediye başkanı Emrullah Ünal sahada seçim ziyaretlerinde sevgi seli ile karşı karşıya kalıyor.

Kendisine desteklerini belirten vatandaşlara teşekkür eden Başkan Adayı Emrullah Ünal, “Yeni dönemde de vatandaşlarımızın bize güvenlerini mahcup etmeden çalışmaya devam edeceğiz. Bizi bir evladı gibi karşılayan böylesi güzel insanlara hizmet etme fırsatı veren Rabbime şükürler olsun. Bu ilgiye layık olabilmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız.” dedi.

VATANDAŞLARDAN TAM DESTEK

Ziyaret sırasında karşılaştığı hemşehrileriyle hasbihal eden Emrullah Ünal, kapı kapı dolaşarak her hanedeki komşularının gönüllerine misafir oldu. Başkan Emrullah Ünal’ın herkesin gönlüne dokunan güzel işler yaptığını, özellikle kadınlara ve gençlere yaptıkları hizmet ve eserlerin çok değerli olduğunu ifade eden vatandaşlar, Başkan adayı Emrullah Ünal’a destek mesajlarını iletti.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.