Nazilli'de klimadan çıkan yangında ev kullanılamaz hale geldi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 27.03.2024 - 08:31, Güncelleme: 27.03.2024 - 08:31
 

Nazilli'de klimadan çıkan yangında ev kullanılamaz hale geldi

Nazilli'de klimadan çıkan yangında ev kullanılamaz hale geldi
Bahattin ALBAYRAK/ NAZİLLİ (Aydın), (DHA)- AYDIN'ın Nazilli ilçesinde klimadan çıkan yangın evi kullanılamaz hale getirdi. Yangında yaralanan olmadı. Yangın, akşam saatlerinde Bozyurt Mahallesi'nde tek katlı bir müstakil evde meydana geldi. Sezer Bakırcı'ya ait olan evden, bilinmeyen bir nedenle dumanlar yükseldi. Evden yükselen dumanları gören çevredekilerin ihbarıyla olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın kısa sürede söndürülürken, evde kimsenin bulunmaması can kaybı ve yaralanmayı önledi.Yangının çıkış nedenini inceleyen itfaiye ekipleri, yangının evdeki klimadan kaynaklandığını tespit etti. Çıkan yangında can kaybı ve yaralanan olmazken, ev kullanılamaz hale geldi. Yangınla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. (DHA)FOTOĞRAFLI
Nazilli'de klimadan çıkan yangında ev kullanılamaz hale geldi

Bahattin ALBAYRAK/ NAZİLLİ (Aydın), (DHA)- AYDIN'ın Nazilli ilçesinde klimadan çıkan yangın evi kullanılamaz hale getirdi. Yangında yaralanan olmadı. 

Yangın, akşam saatlerinde Bozyurt Mahallesi'nde tek katlı bir müstakil evde meydana geldi. Sezer Bakırcı'ya ait olan evden, bilinmeyen bir nedenle dumanlar yükseldi. Evden yükselen dumanları gören çevredekilerin ihbarıyla olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın kısa sürede söndürülürken, evde kimsenin bulunmaması can kaybı ve yaralanmayı önledi.

Yangının çıkış nedenini inceleyen itfaiye ekipleri, yangının evdeki klimadan kaynaklandığını tespit etti. Çıkan yangında can kaybı ve yaralanan olmazken, ev kullanılamaz hale geldi. Yangınla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.