4 aylık bebeğini tabancayla öldürüp, eşini yaralayan uzman çavuş, kendini de başından vurdu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 31.03.2024 - 08:18, Güncelleme: 31.03.2024 - 08:18
 

4 aylık bebeğini tabancayla öldürüp, eşini yaralayan uzman çavuş, kendini de başından vurdu

4 aylık bebeğini tabancayla öldürüp, eşini yaralayan uzman çavuş, kendini de başından vurdu
Barış KUL/ ÇALDIRAN (Van), (DHA)- VAN'ın Çaldıran ilçesinde, bir süredir psikolojik sorunları olduğu öğrenilen uzman çavuş, 4 aylık bebeğini tabancayla öldürüp, eşini omuzundan yaraladıktan sonra kendini de başından vurdu. Hastaneye kaldırılan karı- koca tedaviye alındı.​Olay, akşam saatlerinde Çaldıran ilçesinde meydana geldi. Çaldıran İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görev yapan, iddiaya göre, bir süredir psikolojik sorunları olduğu belirtilen ve ismi henüz öğrenilemeyen uzman çavuş, önce 4 aylık bebeğini tabancayla vurdu, daha sonra eşini yaralayıp, aynı silahla intihar girişiminde bulundu. Evden gelen silah seslerini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler talihsiz bebeğin yaşamını yitirdiğini belirlerken, uzman çavuşun başından, eşinin ise omzundan yaralandığı tespit edildi. Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Çaldıran Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Talihsiz bebeğin cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından morga götürülürken, tedaviye alınan çiftten uzman çavuşun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. (DHA)
4 aylık bebeğini tabancayla öldürüp, eşini yaralayan uzman çavuş, kendini de başından vurdu

Barış KUL/ ÇALDIRAN (Van), (DHA)- VAN'ın Çaldıran ilçesinde, bir süredir psikolojik sorunları olduğu öğrenilen uzman çavuş, 4 aylık bebeğini tabancayla öldürüp, eşini omuzundan yaraladıktan sonra kendini de başından vurdu. Hastaneye kaldırılan karı- koca tedaviye alındı.

​Olay, akşam saatlerinde Çaldıran ilçesinde meydana geldi. Çaldıran İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görev yapan, iddiaya göre, bir süredir psikolojik sorunları olduğu belirtilen ve ismi henüz öğrenilemeyen uzman çavuş, önce 4 aylık bebeğini tabancayla vurdu, daha sonra eşini yaralayıp, aynı silahla intihar girişiminde bulundu. Evden gelen silah seslerini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler talihsiz bebeğin yaşamını yitirdiğini belirlerken, uzman çavuşun başından, eşinin ise omzundan yaralandığı tespit edildi. Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Çaldıran Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Talihsiz bebeğin cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından morga götürülürken, tedaviye alınan çiftten uzman çavuşun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. (DHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.