22 yaşındaki Zeynep, Türkiye'nin en genç bağımsız belediye başkanı oldu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 01.04.2024 - 20:21, Güncelleme: 01.04.2024 - 20:21
 

22 yaşındaki Zeynep, Türkiye'nin en genç bağımsız belediye başkanı oldu

22 yaşındaki Zeynep, Türkiye'nin en genç bağımsız belediye başkanı oldu
Cemhan ŞEN/ÇANAKKALE, (DHA)- ÇANAKKALE'de Kalkım beldesi için aday olup, seçimi kazanan Zeynep Çelik (22), Türkiye'nin en genç bağımsız belediye başkanı oldu.Çanakkale'de 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri tamamlandı. Kentte Yenice ilçesine bağlı Kalkım beldesinde bağımsız aday olan Zeynep Çelik, resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazandı. Bu sonuçlara göre Çelik, Türkiye'nin en genç bağımsız belediye başkanı oldu. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Çelik, "Hep birlikte çabalarımız ve dualarımız ile çıkmış olduğumuz bu hizmet yolunda desteklerinizi esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim. Kalkım'a yakışır hizmeti getirmeyi, halkımıza değer vermeyi önümüzdeki 5 yılın her gününde kendime borç bilerek sizlere layık olacağım. Bu başarı hepimizin" dedi.(DHA) FOTOĞRAFLI
22 yaşındaki Zeynep, Türkiye'nin en genç bağımsız belediye başkanı oldu

Cemhan ŞEN/ÇANAKKALE, (DHA)- ÇANAKKALE'de Kalkım beldesi için aday olup, seçimi kazanan Zeynep Çelik (22), Türkiye'nin en genç bağımsız belediye başkanı oldu.

Çanakkale'de 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri tamamlandı. Kentte Yenice ilçesine bağlı Kalkım beldesinde bağımsız aday olan Zeynep Çelik, resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazandı. Bu sonuçlara göre Çelik, Türkiye'nin en genç bağımsız belediye başkanı oldu. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Çelik, "Hep birlikte çabalarımız ve dualarımız ile çıkmış olduğumuz bu hizmet yolunda desteklerinizi esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim. Kalkım'a yakışır hizmeti getirmeyi, halkımıza değer vermeyi önümüzdeki 5 yılın her gününde kendime borç bilerek sizlere layık olacağım. Bu başarı hepimizin" dedi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.