Antalya Orman Bölge Müdürlüğü'nde iftar

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 04.04.2024 - 09:27, Güncelleme: 04.04.2024 - 09:27
 

Antalya Orman Bölge Müdürlüğü'nde iftar

Antalya Orman Bölge Müdürlüğü'nde iftar
Tunahan KIR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da Orman Bölge Müdürlüğü personeli ve aileleri için iftar programı düzenledi. Antalya'da dün akşam Orman Bölge Müdürlüğü tarafından müdürlüğün yerleşkesinde iftar programı düzenlendi. İftara, Orman Bölge Müdürlüğü'nde çalışan personel ve aileleri katıldı. Programda, Bölge Müdürü Vedat Dikici de konuşma yaptı. Dikici "Değerli misafirlerimiz, hanımefendiler, beyefendiler, meslektaşlarım hepinizi saygıyla selamlıyorum. Bölge müdürlüğümüzün geleneksel hale gelen iftar yemeğine hoş geldiniz. Allah niyetinizi kabul etsin. Birliğimizi bozmasın. Bunun en güzel tarafı senede bir kere de olsa, beraber toplanıyoruz. İftar açıyoruz. Beraber dua ediyoruz. En azından beraber olmanın zevkini yaşıyoruz. Geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.İftar programı, Dikici'nin konuşmasının ardından sahne alan orkestranın 'Ormancı' şarkısını söylemesiyle devam etti. Programda, Osmanlı zamanında ramazan şenliklerinde dağıtılan şerbet de dağıtıldı. Çocuklar için düzenlenen Hacivat - Karagöz gösterisinin ardından program sona erdi. (DHA)FOTOĞRAFLI
Antalya Orman Bölge Müdürlüğü'nde iftar

Tunahan KIR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da Orman Bölge Müdürlüğü personeli ve aileleri için iftar programı düzenledi.

Antalya'da dün akşam Orman Bölge Müdürlüğü tarafından müdürlüğün yerleşkesinde iftar programı düzenlendi. İftara, Orman Bölge Müdürlüğü'nde çalışan personel ve aileleri katıldı. Programda, Bölge Müdürü Vedat Dikici de konuşma yaptı. Dikici "Değerli misafirlerimiz, hanımefendiler, beyefendiler, meslektaşlarım hepinizi saygıyla selamlıyorum. Bölge müdürlüğümüzün geleneksel hale gelen iftar yemeğine hoş geldiniz. Allah niyetinizi kabul etsin. Birliğimizi bozmasın. Bunun en güzel tarafı senede bir kere de olsa, beraber toplanıyoruz. İftar açıyoruz. Beraber dua ediyoruz. En azından beraber olmanın zevkini yaşıyoruz. Geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İftar programı, Dikici'nin konuşmasının ardından sahne alan orkestranın 'Ormancı' şarkısını söylemesiyle devam etti. Programda, Osmanlı zamanında ramazan şenliklerinde dağıtılan şerbet de dağıtıldı. Çocuklar için düzenlenen Hacivat - Karagöz gösterisinin ardından program sona erdi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.