Bucak'ta ev yangını

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 05.04.2024 - 14:35, Güncelleme: 05.04.2024 - 14:53
 

Bucak'ta ev yangını

BURDUR' un Bucak ilçesinde çıkan ev yangını sonrasında evin içerisinde maddi hasar oluştu.
Bu gün saat 12:40 sıralarında Karayvatlar Mahallesinde bulunan M.O’ya ait yabancı uyruklu vatandaşların kaldığı fırın üzerinde bulunan dairede yangın çıktı. İhbar üzerine yangın yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bucak Belediyesinin yangına müdahalesi ile yangın söndürülürken, evin içinde bulunan eşyalar yanarak kullanılmaz hale geldi. Yangında ölen yada yaralanan olmadı.
BURDUR' un Bucak ilçesinde çıkan ev yangını sonrasında evin içerisinde maddi hasar oluştu.

Bu gün saat 12:40 sıralarında Karayvatlar Mahallesinde bulunan M.O’ya ait yabancı uyruklu vatandaşların kaldığı fırın üzerinde bulunan dairede yangın çıktı. İhbar üzerine yangın yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bucak Belediyesinin yangına müdahalesi ile yangın söndürülürken, evin içinde bulunan eşyalar yanarak kullanılmaz hale geldi.

Yangında ölen yada yaralanan olmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.