Borç- alacak tartışmasında anne- babasını tabancayla öldürüp, kardeşini yaraladı, yaralı kardeşi de onu öldürdü

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 10.04.2024 - 08:30, Güncelleme: 10.04.2024 - 08:30
 

Borç- alacak tartışmasında anne- babasını tabancayla öldürüp, kardeşini yaraladı, yaralı kardeşi de onu öldürdü

Borç- alacak tartışmasında anne- babasını tabancayla öldürüp, kardeşini yaraladı, yaralı kardeşi de onu öldürdü
İsa ÇİÇEK/ HENDEK (Sakarya), (DHA)- SAKARYA'nın Hendek ilçesinde Mevlüt Çelik, aile içinde borç- alacak nedeniyle çıkan tartışmada annesi Melek ve babası Vahdettin'i tabancayla vurarak öldürüp, kardeşi Selçuk Çelik'i yaraladı. Yaralı kardeş ise anne- babasını öldüren ağabeyi Mevlüt Çelik'i, elinden aldığı tabancayla öldürdü.​Olay, saat 22.00 sıralarında Hendek ilçesi Akova Mahallesi Hantek Konutları'nda meydana geldi. Evde, baba Vahdettin, anne Melek ve oğulları Mevlüt ile Selçuk Çelik arasında aile içinde borç- alacak nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma büyüyüp sokağa taşarken, Mevlüt Çelik, yanında bulunan ruhsatsız tabancayla annesi, babası ve kardeşi Selçuk Çelik’e ateş etti. Vahdettin ve Melek Çelik olay yerinde yaşamını yitirirken, yaralanan Selçuk Çelik ise ağabeyinin tabancasını elinden aldı. Selçuk Çelik aynı tabancayla ağabeyine ateş edip öldürürken, komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Selçuk Çelik, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı. Olayda yaşamını yitiren aile bireyleri ise yapılan inceleme sonrası aynı hastanenin morguna götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor. (DHA)FOTOĞRAFLI
Borç- alacak tartışmasında anne- babasını tabancayla öldürüp, kardeşini yaraladı, yaralı kardeşi de onu öldürdü

İsa ÇİÇEK/ HENDEK (Sakarya), (DHA)- SAKARYA'nın Hendek ilçesinde Mevlüt Çelik, aile içinde borç- alacak nedeniyle çıkan tartışmada annesi Melek ve babası Vahdettin'i tabancayla vurarak öldürüp, kardeşi Selçuk Çelik'i yaraladı. Yaralı kardeş ise anne- babasını öldüren ağabeyi Mevlüt Çelik'i, elinden aldığı tabancayla öldürdü.

​Olay, saat 22.00 sıralarında Hendek ilçesi Akova Mahallesi Hantek Konutları'nda meydana geldi. Evde, baba Vahdettin, anne Melek ve oğulları Mevlüt ile Selçuk Çelik arasında aile içinde borç- alacak nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma büyüyüp sokağa taşarken, Mevlüt Çelik, yanında bulunan ruhsatsız tabancayla annesi, babası ve kardeşi Selçuk Çelik’e ateş etti. Vahdettin ve Melek Çelik olay yerinde yaşamını yitirirken, yaralanan Selçuk Çelik ise ağabeyinin tabancasını elinden aldı. Selçuk Çelik aynı tabancayla ağabeyine ateş edip öldürürken, komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Selçuk Çelik, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı. Olayda yaşamını yitiren aile bireyleri ise yapılan inceleme sonrası aynı hastanenin morguna götürüldü. 

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.