Bolu'da tur otobüsüne çarpan otomobildeki 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 11.04.2024 - 10:34, Güncelleme: 11.04.2024 - 10:34
 

Bolu'da tur otobüsüne çarpan otomobildeki 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı

Bolu'da tur otobüsüne çarpan otomobildeki 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı
(Video eklendi)Oğuzhan EKE/ BOLU, (DHA)- BOLU'da, D-100 yolunda tur otobüsüne arkadan çarpan otomobildeki Serdar Genişyürek (19) ve Mehmet Ali Yoz (24) yaşamını yitirdi, Ahmet Şahan (19) ağır yaralandı.Kaza, akşam saatlerinde D-100 yolunun Bolu geçişi Gölyüzü kavşağı mevkisinde meydana geldi. Ankara istikametine ilerleyen ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen 34 EA 5725 plakalı otomobil, Irak plakalı tur otobüsüne arkadan çarptı. Kazada otomobilde bulundan Serdar Genişyürek, Mehmet Ali Yoz ve Ahmet Şahan ağır yaralanırken, ihbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kaza haberini alıp bölgeye gelen yaralıların yakınları sinir krizi geçirirken, yaralılar ise sağlık ekiplerince Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İzzet Baysal Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Serdar Genişyürek ve Mehmet Ali Yoz, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Tedaviye alınan Ahmet Şahan'ın ise hayati tehlikesinin devam etitği öğrenildi.Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, tur otobüsünün şoförü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. (DHA)FOTOĞRAFLI
Bolu'da tur otobüsüne çarpan otomobildeki 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı

(Video eklendi)

Oğuzhan EKE/ BOLU, (DHA)- BOLU'da, D-100 yolunda tur otobüsüne arkadan çarpan otomobildeki Serdar Genişyürek (19) ve Mehmet Ali Yoz (24) yaşamını yitirdi, Ahmet Şahan (19) ağır yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde D-100 yolunun Bolu geçişi Gölyüzü kavşağı mevkisinde meydana geldi. Ankara istikametine ilerleyen ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen 34 EA 5725 plakalı otomobil, Irak plakalı tur otobüsüne arkadan çarptı. Kazada otomobilde bulundan Serdar Genişyürek, Mehmet Ali Yoz ve Ahmet Şahan ağır yaralanırken, ihbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kaza haberini alıp bölgeye gelen yaralıların yakınları sinir krizi geçirirken, yaralılar ise sağlık ekiplerince Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İzzet Baysal Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Serdar Genişyürek ve Mehmet Ali Yoz, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Tedaviye alınan Ahmet Şahan'ın ise hayati tehlikesinin devam etitği öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, tur otobüsünün şoförü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.