Görevi başında hayatını kaybeden polis memuru son yolculuğuna uğurlandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 15.04.2024 - 14:28, Güncelleme: 15.04.2024 - 14:28
 

Görevi başında hayatını kaybeden polis memuru son yolculuğuna uğurlandı

Görevi başında hayatını kaybeden polis memuru son yolculuğuna uğurlandı
Emre ŞAHİNOL/BAFRA(Samsun),(DHA) - SAMSUN’un Bafra ilçesinde görevi başındayken fenalaşan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden polis memuru Ercan Dursun (38) bugün son yolculuğuna uğurlandı.Bafra Bölge Trafik İstasyon Amirliğinde trafik kontrol noktasında görevliyken fenalaşan Ercan Dursun’u ekip arkadaşları Bafra Devlet Hastanesine kaldırdı. Hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen Dursun, dün kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 13 yıllık polis memuru Ercan Dursun için bugün Bölge Trafik İstasyon Amirliğinde tören düzenlendi. Törene, Samsun Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, Samsun İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Bakçepınar, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Emniyet Müdürü Murat Öner, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, daire amirleri, kurum müdürleri ve meslektaşları katıldı. Evli ve 3 çocuk babası Dursun'un Türk bayrağına sarılı naaşı, tören için Bafra Bölge Trafik Amirliği’ne getirildi. Saygı duruşundan sonra öz geçmişi okundu. İlçe Müftüsü İbrahim Memiş’in duasının ardından cenazesi, tören mangasının omuzlarında cenaze aracına taşındı ve son yolculuğuna uğurlanmak üzere Bafra’nın Gökçeağaç Mahallesine gönderildi. Tören sırasında Dursun’un eşi Canan Dursun, 3 çocuğu ve ailesi ayakta durmakta zorlandı. Polis memuru Dursun, Gökçeağaç Mahallesi’nde öğle namazı sonrası toprağa verildi. (DHA)FOTOĞRAFLI
Görevi başında hayatını kaybeden polis memuru son yolculuğuna uğurlandı

Emre ŞAHİNOL/BAFRA(Samsun),(DHA) - SAMSUN’un Bafra ilçesinde görevi başındayken fenalaşan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden polis memuru Ercan Dursun (38) bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Bafra Bölge Trafik İstasyon Amirliğinde trafik kontrol noktasında görevliyken fenalaşan Ercan Dursun’u ekip arkadaşları Bafra Devlet Hastanesine kaldırdı. Hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen Dursun, dün kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 13 yıllık polis memuru Ercan Dursun için bugün Bölge Trafik İstasyon Amirliğinde tören düzenlendi. Törene, Samsun Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, Samsun İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Bakçepınar, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Emniyet Müdürü Murat Öner, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, daire amirleri, kurum müdürleri ve meslektaşları katıldı. Evli ve 3 çocuk babası Dursun'un Türk bayrağına sarılı naaşı, tören için Bafra Bölge Trafik Amirliği’ne getirildi. Saygı duruşundan sonra öz geçmişi okundu. İlçe Müftüsü İbrahim Memiş’in duasının ardından cenazesi, tören mangasının omuzlarında cenaze aracına taşındı ve son yolculuğuna uğurlanmak üzere Bafra’nın Gökçeağaç Mahallesine gönderildi.

Tören sırasında Dursun’un eşi Canan Dursun, 3 çocuğu ve ailesi ayakta durmakta zorlandı. Polis memuru Dursun, Gökçeağaç Mahallesi’nde öğle namazı sonrası toprağa verildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.