MHP VE AK PARTİ İLÇE BAŞKANLARINDAN KARŞILIKLI AÇIKLAMA

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 17.04.2024 - 09:46, Güncelleme: 17.04.2024 - 09:46
 

MHP VE AK PARTİ İLÇE BAŞKANLARINDAN KARŞILIKLI AÇIKLAMA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bucak ilçe Başkanı İsmail mutlucan dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Ak Parti’nin Burdur’da bazı ilçelerde MHP adayını değil, diğer adayları desteklediğine dair yaptığı açıklamaya istinaden Ak parti İlçe Başkanı Osman Taşkın cevap verdi.
MHP Bucak İlçe Başkanı İsmail Mutlucan Sosyal medya hesabından “MHP OLARAK CUMHUR İTTİFAKINA HEP SADIK KALDIK. SİZLER ÇAVDIR İLÇESİNDE AÇIKÇA CHP YE DESTEK VEREREK KAYBETMEMİZE NEDEN OLDUNUZ. BU DURUMDA OY SAYILARINDAN NET OLARAK BELLİDİR. ÇAVDIR BELEDİYESİNİ CHP YE KAZANDIRDINIZ. ASIL SİZLERİ İTTİFAKTA OLAN MHP RAHATSIZ ETMEKTEDİR. DAHA DÜN YAPILMIŞ OLAN İL GENEL MECLİSİ BAŞKANLIĞINI MHP ADAYI KAZANMASI SİZE RAHATSIZLIK VERMİŞTİR. CUMHUR İTTİFAKI SADECE SİZLERE DESTEK VERMEKTEN İBARET DEĞİLDİR. DÜN KEŞKE SİZ DE BİZİM ADAYI DESTEKLESEYDİNİZ DE GÖRSEYDİK İTTİFAK ORTAKLIĞINIZI. İTTİFAK ORTAĞI OLARAK SİZDE SEVİNSEYDİNİZ BİZLE BERABER. SİZE GELİNCE İTTİFAK TA MHP YE GELİNCE Mİ ORTAKLIK BİTİYOR. SAYGILARIMIZLA.” Demişti. Bu açıklamaya istinaden Bucak Ak Parti İlçe Başkanı Osman Taşkın yaptığı yazılı açıklamada şöyle dedi. “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı Ortağı Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli tarafından hoşgörü ve beraberlik ile genel siyasette yürütülen Türkiye Yüzyılı vizyonunun devamı birlikteliğimizin daim olması ile mümkündür. Her ne kadar yerel seçim sürecinde ittifak ruhunu zedeleyen söylemler ve ithamlar ileri sürülmüş ise de Ak Parti Bucak İlçe Teşkilatı olarak sükûnetimizi hiç bozmadan ittifak ruhu ile hareket ederek seçim sürecini tamamladık. Bugün yerel basın ve sosyal medyada Cumhur İttifakı ortağımız İlçe Başkanı tarafından yapılan paylaşım Bucak’ımızda ittifak ruhu ile bağdaşmayıp, paylaşımın da ilçemiz özeline has olmaması münasebetiyle anlam verilmesi mümkün değildir. Genel siyasette sağlanan başarının yerelde de sürdürülebilmesi için bu yaşanılan sıkıntılara karşı ittifak ortağı İlçe Başkanının daha sağduyulu ve birleştirici olması gerektiğini düşünmekteyiz. Bu sıkıntılardan ittifakımız dışındaki siyasi aktörlerin güçlenerek çıkmaması adına Cumhur İttifakı birlikteliğinin Milletvekillerimiz ile birlikte Bucak’ımızı kucaklayan bir siyaset anlayışı ve hizmet seferberliği içinde çalışmalarımızı sürdürmeliyiz” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bucak ilçe Başkanı İsmail mutlucan dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Ak Parti’nin Burdur’da bazı ilçelerde MHP adayını değil, diğer adayları desteklediğine dair yaptığı açıklamaya istinaden Ak parti İlçe Başkanı Osman Taşkın cevap verdi.

MHP Bucak İlçe Başkanı İsmail Mutlucan Sosyal medya hesabından “MHP OLARAK CUMHUR İTTİFAKINA HEP SADIK KALDIK. SİZLER ÇAVDIR İLÇESİNDE AÇIKÇA CHP YE DESTEK VEREREK KAYBETMEMİZE NEDEN OLDUNUZ. BU DURUMDA OY SAYILARINDAN NET OLARAK BELLİDİR. ÇAVDIR BELEDİYESİNİ CHP YE KAZANDIRDINIZ. ASIL SİZLERİ İTTİFAKTA OLAN MHP RAHATSIZ ETMEKTEDİR. DAHA DÜN YAPILMIŞ OLAN İL GENEL MECLİSİ BAŞKANLIĞINI MHP ADAYI KAZANMASI SİZE RAHATSIZLIK VERMİŞTİR. CUMHUR İTTİFAKI SADECE SİZLERE DESTEK VERMEKTEN İBARET DEĞİLDİR. DÜN KEŞKE SİZ DE BİZİM ADAYI DESTEKLESEYDİNİZ DE GÖRSEYDİK İTTİFAK ORTAKLIĞINIZI. İTTİFAK ORTAĞI OLARAK SİZDE SEVİNSEYDİNİZ BİZLE BERABER. SİZE GELİNCE İTTİFAK TA MHP YE GELİNCE Mİ ORTAKLIK BİTİYOR. SAYGILARIMIZLA.” Demişti.

Bu açıklamaya istinaden Bucak Ak Parti İlçe Başkanı Osman Taşkın yaptığı yazılı açıklamada şöyle dedi. “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı Ortağı Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli tarafından hoşgörü ve beraberlik ile genel siyasette yürütülen Türkiye Yüzyılı vizyonunun devamı birlikteliğimizin daim olması ile mümkündür.

Her ne kadar yerel seçim sürecinde ittifak ruhunu zedeleyen söylemler ve ithamlar ileri sürülmüş ise de Ak Parti Bucak İlçe Teşkilatı olarak sükûnetimizi hiç bozmadan ittifak ruhu ile hareket ederek seçim sürecini tamamladık.

Bugün yerel basın ve sosyal medyada Cumhur İttifakı ortağımız İlçe Başkanı tarafından yapılan paylaşım Bucak’ımızda ittifak ruhu ile bağdaşmayıp, paylaşımın da ilçemiz özeline has olmaması münasebetiyle anlam verilmesi mümkün değildir.

Genel siyasette sağlanan başarının yerelde de sürdürülebilmesi için bu yaşanılan sıkıntılara karşı ittifak ortağı İlçe Başkanının daha sağduyulu ve birleştirici olması gerektiğini düşünmekteyiz.

Bu sıkıntılardan ittifakımız dışındaki siyasi aktörlerin güçlenerek çıkmaması adına Cumhur İttifakı birlikteliğinin Milletvekillerimiz ile birlikte Bucak’ımızı kucaklayan bir siyaset anlayışı ve hizmet seferberliği içinde çalışmalarımızı sürdürmeliyiz” dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.