Başkan Caran, şehit aileleri ve gazileri ağırladı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 18.04.2024 - 11:11, Güncelleme: 18.04.2024 - 11:11
 

Başkan Caran, şehit aileleri ve gazileri ağırladı

Başkan Caran, şehit aileleri ve gazileri ağırladı
Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- KORKUTELİ Belediye Başkanı Saniye Caran, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şube Temsilcisi Kıbrıs gazisi Mehmet Çoban ile Kıbrıs gazileri ve şehit ailelerini makamında ağırladı.31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Korkuteli Belediye Başkanı seçilen Saniye Caran'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Başkan Saniye Caran'ın son ziyaretçileri Türkiye Muharip Gaziler Derneği Korkuteli Şube Temsilcisi Kıbrıs gazisi Mehmet Çoban ile Kıbrıs gazileri ve şehit aileleri oldu. Gaziler ve şehit yakınlarını makamında ağırlayan Başkan Caran'a eşi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran da eşlik etti. Gaziler ve şehit aileleri Başkan Saniye Caran'dan dernek lokal binası konusunda talepte bulundu. Ziyaretin sonunda Başkan Saniye Caran, şehit aileleri ve gazilerle fotoğraf çektirdi. (DHA)FOTOĞRAFLI
Başkan Caran, şehit aileleri ve gazileri ağırladı

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- KORKUTELİ Belediye Başkanı Saniye Caran, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şube Temsilcisi Kıbrıs gazisi Mehmet Çoban ile Kıbrıs gazileri ve şehit ailelerini makamında ağırladı.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Korkuteli Belediye Başkanı seçilen Saniye Caran'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Başkan Saniye Caran'ın son ziyaretçileri Türkiye Muharip Gaziler Derneği Korkuteli Şube Temsilcisi Kıbrıs gazisi Mehmet Çoban ile Kıbrıs gazileri ve şehit aileleri oldu. Gaziler ve şehit yakınlarını makamında ağırlayan Başkan Caran'a eşi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran da eşlik etti. Gaziler ve şehit aileleri Başkan Saniye Caran'dan dernek lokal binası konusunda talepte bulundu. Ziyaretin sonunda Başkan Saniye Caran, şehit aileleri ve gazilerle fotoğraf çektirdi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.