Kazada ölen 4 tarım işçisi yan yana toprağa verildi, sürücü tutuklandı

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.04.2024 - 08:36, Güncelleme: 24.04.2024 - 08:37
 

Kazada ölen 4 tarım işçisi yan yana toprağa verildi, sürücü tutuklandı

Kazada ölen 4 tarım işçisi yan yana toprağa verildi, sürücü tutuklandı (2)
KAZADA ÖLENLERİN 3’Ü KARDEŞ, BİRİ KUZEN Adana’nın Karaisalı ilçesinde uçuruma düşen minibüste hayatını kaybeden ve memleketleri Mardin’in Kızıltepe ilçesinde toprağa verilen 4 kişiden Bünyamin Çakıl (6), Zeynettin Çakıl (20) ve Serkan Çakıl’ın (13) kardeş, Zozan Sakin’in (18) ise kuzenleri olduğu öğrenildi. Kazada yaralanan Çakıl kardeşlerin babaları Ramazan'ın Çakıl'ın ise hastanede tedavisi sürüyor. (DHA) FOTOĞRAFLI      
Kazada ölen 4 tarım işçisi yan yana toprağa verildi, sürücü tutuklandı (2)

KAZADA ÖLENLERİN 3’Ü KARDEŞ, BİRİ KUZEN

Adana’nın Karaisalı ilçesinde uçuruma düşen minibüste hayatını kaybeden ve memleketleri Mardin’in Kızıltepe ilçesinde toprağa verilen 4 kişiden Bünyamin Çakıl (6), Zeynettin Çakıl (20) ve Serkan Çakıl’ın (13) kardeş, Zozan Sakin’in (18) ise kuzenleri olduğu öğrenildi. Kazada yaralanan Çakıl kardeşlerin babaları Ramazan'ın Çakıl'ın ise hastanede tedavisi sürüyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.