Burdur'da ezan okuma yarışması yapıldı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.04.2024 - 10:21, Güncelleme: 25.04.2024 - 10:22
 

Burdur'da ezan okuma yarışması yapıldı

Burdur'da ezan okuma yarışması yapıldı
 DİN Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından yapılan mesleki yarışmalardan olan Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması 7'nci Bölge Finali, Burdur'da yapıldı. Burdur Necip Fazıl Konferans ve Sergi Salonu'ndaki yarışmada Burdur, Isparta, Antalya, Afyonkarahisar, Aksaray ve Konya'dan ortaokullar seviyesinde 9, liseler seviyesinde ise 8 öğrenci dereceye girebilmek için yarıştı. Jürinin değerlendirmesi sonucunda ortaokullar seviyesinde Antalya Şehit Volkan Canöz İmam Hatip Ortaokulu'ndan Ümit Tayfur Mutlu birinci, Konya Ahmet Hazım Uluşahin İmam Hatip Ortaokulu'ndan Ahmet Sancıoğlu ikinci, Konya Muhammed Hamdi Yazır İmam Hatip Ortaokulu'ndan Hüseyin Efe Ceylan üçüncü oldu. Liseler seviyesinde ise Konya İmam Hatip Lisesi'nden Tahir Küçükvan birinci, Antalya Şehit Volkan Canöz Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden Mehmetcan Tosun ikinci, Konya Karapınar Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden Abdurrahman Talha Sarıca üçüncü oldu. Dereceye giren öğrencilere ödülleri Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Kadir Söngüt, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, şube müdürleri Selim Çelik ve Muhammed Çiftçi, Diyanet-Sen Şube Başkanı Bünyamin Özdaş ve Burdur İmam Hatip Mezunları Yardımlaşma Derneği Başkanı Cemil Çiçek tarafından verildi. Dereceye giren öğrenciler Türkiye finalinde yarışmaya hak kazandı. (DHA)   FOTOĞRAFLI
Burdur'da ezan okuma yarışması yapıldı

 DİN Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından yapılan mesleki yarışmalardan olan Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması 7'nci Bölge Finali, Burdur'da yapıldı.

Burdur Necip Fazıl Konferans ve Sergi Salonu'ndaki yarışmada Burdur, Isparta, Antalya, Afyonkarahisar, Aksaray ve Konya'dan ortaokullar seviyesinde 9, liseler seviyesinde ise 8 öğrenci dereceye girebilmek için yarıştı. Jürinin değerlendirmesi sonucunda ortaokullar seviyesinde Antalya Şehit Volkan Canöz İmam Hatip Ortaokulu'ndan Ümit Tayfur Mutlu birinci, Konya Ahmet Hazım Uluşahin İmam Hatip Ortaokulu'ndan Ahmet Sancıoğlu ikinci, Konya Muhammed Hamdi Yazır İmam Hatip Ortaokulu'ndan Hüseyin Efe Ceylan üçüncü oldu. Liseler seviyesinde ise Konya İmam Hatip Lisesi'nden Tahir Küçükvan birinci, Antalya Şehit Volkan Canöz Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden Mehmetcan Tosun ikinci, Konya Karapınar Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden Abdurrahman Talha Sarıca üçüncü oldu.

Dereceye giren öğrencilere ödülleri Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Kadir Söngüt, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, şube müdürleri Selim Çelik ve Muhammed Çiftçi, Diyanet-Sen Şube Başkanı Bünyamin Özdaş ve Burdur İmam Hatip Mezunları Yardımlaşma Derneği Başkanı Cemil Çiçek tarafından verildi. Dereceye giren öğrenciler Türkiye finalinde yarışmaya hak kazandı. (DHA)

 

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.