Hasta sevkine giden ambulans kaza yaptı, 1 sağlıkçı yaralandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 03.01.2022 - 16:33, Güncelleme: 03.01.2022 - 16:40
 

Hasta sevkine giden ambulans kaza yaptı, 1 sağlıkçı yaralandı

Hasta sevkine giden ambulans kaza yaptı, 1 sağlıkçı yaralandı
 BURDUR'da Askeriye Köyü'ne hasta sevki için giden sağlık ekibinin yer aldığı ambulansla hafif ticari aracın çarpıştığı kazada, ambulans şoförü Arzu Telli (30) hafif yaralandı. Burdur'dan Askeriye Köyü'ne hasta sevki için giden Arzu Telli yönetimindeki 15 ATT 703 plakalı ambulans, Sanayi Kavşağı'nda Murat Albayrak'ın kullandığı 32 NC 247 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Kazada ambulans sürücüsü Arzu Telli sol kolundan yaralandı. Ambulansta görevli acil tıp teknisyenleri Bahriye Nur Gülpınar ve Merve Gül ise kazayı yara almadan atlattı. Kaza yerine gelen meslektaşlarının müdahalesinin ardından Telli, ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hafif ticari araç sürücüsü Murat Albayrak ise ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.  
Hasta sevkine giden ambulans kaza yaptı, 1 sağlıkçı yaralandı

 BURDUR'da Askeriye Köyü'ne hasta sevki için giden sağlık ekibinin yer aldığı ambulansla hafif ticari aracın çarpıştığı kazada, ambulans şoförü Arzu Telli (30) hafif yaralandı.

Burdur'dan Askeriye Köyü'ne hasta sevki için giden Arzu Telli yönetimindeki 15 ATT 703 plakalı ambulans, Sanayi Kavşağı'nda Murat Albayrak'ın kullandığı 32 NC 247 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Kazada ambulans sürücüsü Arzu Telli sol kolundan yaralandı. Ambulansta görevli acil tıp teknisyenleri Bahriye Nur Gülpınar ve Merve Gül ise kazayı yara almadan atlattı. Kaza yerine gelen meslektaşlarının müdahalesinin ardından Telli, ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hafif ticari araç sürücüsü Murat Albayrak ise ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.