Kedi sezaryenle 3 yavru doğurdu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.01.2022 - 15:17, Güncelleme: 26.01.2022 - 15:41
 

Kedi sezaryenle 3 yavru doğurdu

Kedi sezaryenle 3 yavru doğurdu
DİYARBAKIR'da doğum güçlüğü çeken kedinin karnındaki 3 yavru, sezaryen ile alınarak kuvöze kondu. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin ALO 153 Çağrı Merkezi'ni arayan kişi, sokakta gördüğü gebe kedi için yardım istedi. İhbarla adrese hayvan ambulansı gönderildi. Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne götürülen kedinin doğum güçlüğü çektiği tespit edildi. Ekipler, kedinin karnındaki 3 yavruyu sezaryen ile aldı. Veteriner Hekim Hasan Korkmaz, kedi ile yavrularının sağlıklı olduğunu söyledi. Merkezdeki modern ekipmanlarla operasyonu yaptıklarını belirten Korkmaz, "Gerekli tetkikleri yaptıktan sonra kuvöze aldık, aşı ve bakımlarını da tamamladık. Şu an için bir sıkıntı görünmüyor. 3 yavrumuzu sahiplendik, bunlar bizim göz bebeğimiz, barınağımızın maskotu olacak" dedi.    
Kedi sezaryenle 3 yavru doğurdu

DİYARBAKIR'da doğum güçlüğü çeken kedinin karnındaki 3 yavru, sezaryen ile alınarak kuvöze kondu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin ALO 153 Çağrı Merkezi'ni arayan kişi, sokakta gördüğü gebe kedi için yardım istedi. İhbarla adrese hayvan ambulansı gönderildi. Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne götürülen kedinin doğum güçlüğü çektiği tespit edildi. Ekipler, kedinin karnındaki 3 yavruyu sezaryen ile aldı. Veteriner Hekim Hasan Korkmaz, kedi ile yavrularının sağlıklı olduğunu söyledi. Merkezdeki modern ekipmanlarla operasyonu yaptıklarını belirten Korkmaz, "Gerekli tetkikleri yaptıktan sonra kuvöze aldık, aşı ve bakımlarını da tamamladık. Şu an için bir sıkıntı görünmüyor. 3 yavrumuzu sahiplendik, bunlar bizim göz bebeğimiz, barınağımızın maskotu olacak" dedi.

 

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.