Araç çarptı, belediye otobüsüyle hastaneye götürülürken öldü

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 30.01.2022 - 13:18, Güncelleme: 30.01.2022 - 13:25
 

Araç çarptı, belediye otobüsüyle hastaneye götürülürken öldü

Araç çarptı, belediye otobüsüyle hastaneye götürülürken öldü
 KONYA'da sürücüsü ve plakası belirlenemeyen aracın çarpması sonucu yaralanan Nuri Gürler (38), yoldan geçen belediye otobüsüyle hastaneye yetiştirilirken yaşamını yitirdi. Polis, kaçan sürücüyü arıyor. Kaza, saat 08.00 sıralarında  Meram ilçesi Uluırmak Mahallesi Uzunharmanlar Caddesi'nde meydana geldi. Cadde üzerindeki Nuri Gürler, sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir aracın çarpması sonucu kanlar içinde yere yığıldı. Sürücü de aracıyla hızla olay yerinden uzaklaştı. Yoldan geçen belediye otobüs şoförü, Gürler'in yerde yattığını görünce durumu polise bildirdi. Hayati tehlikesi bulunduğu için de Gürler'i otobüse alıp, hastaneye yetiştirmek için yola çıktı. Ancak Gürler, Altıyol Köprülü Kavşağına gelindiğinde yaşamını yitirdi. Gürler'in cansız bedeni yapılan incelemenin ardından otopsi için Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı. FOTOĞRAFLI    
Araç çarptı, belediye otobüsüyle hastaneye götürülürken öldü

 KONYA'da sürücüsü ve plakası belirlenemeyen aracın çarpması sonucu yaralanan Nuri Gürler (38), yoldan geçen belediye otobüsüyle hastaneye yetiştirilirken yaşamını yitirdi. Polis, kaçan sürücüyü arıyor.

Kaza, saat 08.00 sıralarında  Meram ilçesi Uluırmak Mahallesi Uzunharmanlar Caddesi'nde meydana geldi. Cadde üzerindeki Nuri Gürler, sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir aracın çarpması sonucu kanlar içinde yere yığıldı. Sürücü de aracıyla hızla olay yerinden uzaklaştı. Yoldan geçen belediye otobüs şoförü, Gürler'in yerde yattığını görünce durumu polise bildirdi. Hayati tehlikesi bulunduğu için de Gürler'i otobüse alıp, hastaneye yetiştirmek için yola çıktı. Ancak Gürler, Altıyol Köprülü Kavşağına gelindiğinde yaşamını yitirdi. Gürler'in cansız bedeni yapılan incelemenin ardından otopsi için Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.
FOTOĞRAFLI  

 

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.