Antalya'da hortum çıktı, seraların naylonlarının uçtuğu anlar kamerada

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 03.02.2022 - 13:16, Güncelleme: 03.02.2022 - 13:54
 

Antalya'da hortum çıktı, seraların naylonlarının uçtuğu anlar kamerada

Antalya'da hortum çıktı, seraların naylonlarının uçtuğu anlar kamerada
ANTALYA'nın Serik ilçesinde çıkan hortum ve fırtına seraları yıktı. Hortum anı cep telefonu kamerasına yansıdı. Serik ilçesine bağlı Kadriye ve Çakallık mahallelerinde saat 10.00 sıralarında hortum ve fırtına çıktı. Bir süre ilerleyen hortum daha sonra gözden kayboldu. Hortum domates ve çilek ekili seralarda zarara neden oldu. Hortumun seraların üzerinde bulunan naylonları uçurması ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Hortumu cep telefonuyla görüntüleyen Bayram Gül, "Hortumu evden görüp cep telefonuyla çekmeye başladım. Burada çilek seralarına zarar verirken, başka yerlerde domates seralarına zarar verdi. İçerideki ürünler daha toplanacaktı. Muşambalar açıldı, fırtına olduğu için tamir de yapılamıyor. Yağmur yağarsa daha çok zarar göreceğiz" dedi. 'ÜRETİCİLERİMİZ ZARAR GÖRDÜ' Kadriye Mahalle Muhtarı Süleyman Çalışkan ise, "Hortum ve fırtınadan bazı üreticilerimiz zarar gördü. Zarar gören üreticilerimiz beni arayarak durumlarını bildirdi. Rüzgar ve yağmurun durmasından sonra üreticilerimizin zararlarını tespit ederek onlara yardımcı olmaya çalışacağız" diye konuştu. Meteorolojiden yapılan açıklamada, Antalya'da rüzgarın hızını öğleden sonra azaltacağı kaydedildi. FOTOĞRAFLI  
Antalya'da hortum çıktı, seraların naylonlarının uçtuğu anlar kamerada

ANTALYA'nın Serik ilçesinde çıkan hortum ve fırtına seraları yıktı. Hortum anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Serik ilçesine bağlı Kadriye ve Çakallık mahallelerinde saat 10.00 sıralarında hortum ve fırtına çıktı. Bir süre ilerleyen hortum daha sonra gözden kayboldu. Hortum domates ve çilek ekili seralarda zarara neden oldu. Hortumun seraların üzerinde bulunan naylonları uçurması ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
Hortumu cep telefonuyla görüntüleyen Bayram Gül, "Hortumu evden görüp cep telefonuyla çekmeye başladım. Burada çilek seralarına zarar verirken, başka yerlerde domates seralarına zarar verdi. İçerideki ürünler daha toplanacaktı. Muşambalar açıldı, fırtına olduğu için tamir de yapılamıyor. Yağmur yağarsa daha çok zarar göreceğiz" dedi.
'ÜRETİCİLERİMİZ ZARAR GÖRDÜ'
Kadriye Mahalle Muhtarı Süleyman Çalışkan ise, "Hortum ve fırtınadan bazı üreticilerimiz zarar gördü. Zarar gören üreticilerimiz beni arayarak durumlarını bildirdi. Rüzgar ve yağmurun durmasından sonra üreticilerimizin zararlarını tespit ederek onlara yardımcı olmaya çalışacağız" diye konuştu.
Meteorolojiden yapılan açıklamada, Antalya'da rüzgarın hızını öğleden sonra azaltacağı kaydedildi.

FOTOĞRAFLI

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.