Eşini tüfekle vurup, kayınvalidesini darbetti

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 18.02.2022 - 18:53, Güncelleme: 18.02.2022 - 18:53
 

Eşini tüfekle vurup, kayınvalidesini darbetti

Eşini tüfekle vurup, kayınvalidesini darbetti
İsa ÇİÇEK/ERENLER (Sakarya), (DHA)- SAKARYA’nın Erenler ilçesinde A.P., evde tartıştığı eşi B.P.’yi tüfekle ateş ederek vurdu, kayınvalidesi S.T.’yi (51) ise darbetti. Yaralanan B.P. ve annesi hastaneye kaldırıldı. Olay, saat 16.00 sıralarında Erenler ilçesi Hacıoğlu Mahallesi Şehit Yaşar Güler Caddesi’nde bulunan bir apartmanda meydana geldi. A.P., eşi B.P. evde ile bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. A.P., tüfeği ateşleyerek eşi B.P.’yi vurdu. A.P. evde bulunan kayınvalidesi S.T.’yi ise tüfeğin dipçiğiyle darbetti. Silah sesini duyan komşuların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Yaralanan B.P. ve annesi S.T., sağlık ekiplerince Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.  Polis ekipleri A.P.’yi gözaltına alırken, olayda kullandığı tüfeğe el koydu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor. (DHA) FOTOĞRAFLI 
Eşini tüfekle vurup, kayınvalidesini darbetti

İsa ÇİÇEK/ERENLER (Sakarya), (DHA)- SAKARYA’nın Erenler ilçesinde A.P., evde tartıştığı eşi B.P.’yi tüfekle ateş ederek vurdu, kayınvalidesi S.T.’yi (51) ise darbetti. Yaralanan B.P. ve annesi hastaneye kaldırıldı.
Olay, saat 16.00 sıralarında Erenler ilçesi Hacıoğlu Mahallesi Şehit Yaşar Güler Caddesi’nde bulunan bir apartmanda meydana geldi. A.P., eşi B.P. evde ile bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. A.P., tüfeği ateşleyerek eşi B.P.’yi vurdu. A.P. evde bulunan kayınvalidesi S.T.’yi ise tüfeğin dipçiğiyle darbetti. Silah sesini duyan komşuların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Yaralanan B.P. ve annesi S.T., sağlık ekiplerince Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. 
Polis ekipleri A.P.’yi gözaltına alırken, olayda kullandığı tüfeğe el koydu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.