BUCAK’TA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUSU

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 23.04.2022 - 12:25, Güncelleme: 23.04.2022 - 12:25
 

BUCAK’TA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUSU

BURDUR’ un Bucak ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 102’nci yılı coşkuyla kutlandı.
Burdur’un Bucak ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 102’nci yılı coşkuyla kutlandı. Kutlama programı Bucak 75’nci yıl ilkokulunda gerçekleşti. Programa Ağlasun Kaymakamı Bucak Kaymakam Vekili Tahir Demir, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Sarı, Bucak ilçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, siyasi partilerin temsilcileri Bucak Oda Başkanları, kurum müdürleri daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda öğrenci velileri katıldı. Sabah 09:00 da Bucak Cumhuriyet Meydanında çelenk sunma töreni ile başlayan etkinlikler Bucak 75’nci yıl ilkokulunda devam etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin şiir ve kompozisyonları ve 23 nisan şiirler okundu. İlkokulların hazırladığı sportif faaliyetler ve halkoyunları oyunları oynandı. Program Bucak’ta okullar arsında düzenlenen, şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren, öğrencilere protokol tarafından ödülleri verildi.
BURDUR’ un Bucak ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 102’nci yılı coşkuyla kutlandı.

Burdur’un Bucak ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 102’nci yılı coşkuyla kutlandı. Kutlama programı Bucak 75’nci yıl ilkokulunda gerçekleşti. Programa Ağlasun Kaymakamı Bucak Kaymakam Vekili Tahir Demir, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Sarı, Bucak ilçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, siyasi partilerin temsilcileri Bucak Oda Başkanları, kurum müdürleri daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda öğrenci velileri katıldı.

Sabah 09:00 da Bucak Cumhuriyet Meydanında çelenk sunma töreni ile başlayan etkinlikler Bucak 75’nci yıl ilkokulunda devam etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin şiir ve kompozisyonları ve 23 nisan şiirler okundu. İlkokulların hazırladığı sportif faaliyetler ve halkoyunları oyunları oynandı. Program Bucak’ta okullar arsında düzenlenen, şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren, öğrencilere protokol tarafından ödülleri verildi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.