Ölen amcasının evinde kenevir yetiştirmiş

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.08.2022 - 14:09, Güncelleme: 26.08.2022 - 14:09
 

Ölen amcasının evinde kenevir yetiştirmiş

Ölen amcasının evinde kenevir yetiştirmiş
  Levent YENİGÜN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'nın Akseki ilçesinde jandarma ekipleri, sahibi 18 yıl önce ölen evin bahçesinde kenevir yetiştirildiğini tespit etti. İmha edilen kenevirlerin ölen adamın yeğeni ve onun eşi tarafından dikildiği anlaşıldı. Akseki İlçe Jandarma Komutanlığı JASAT Timi ve Cevizli Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından Ceceler Mahallesi'nde yapılan araştırmalarda 2004 yılında vefat eden H.G.'nin kullanılmayan evinin bahçesinde 22 kök kenevir bitkisi ekili olduğu tespit edildi. Kenevirler jandarma ekiplerince sökülerek imha edilirken konu ile ilgili olarak yapılan araştırmalar sonucu kenevir bitkilerini aynı mahallede ikamet eden ölen H.G.'nin yeğeni S.G. ve onun eşi N.G.'nin ektiği tespit edildi. Olayla ilgili adli işlem başlatıldı. FOTOĞRAFLI
Ölen amcasının evinde kenevir yetiştirmiş

 

Levent YENİGÜN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'nın Akseki ilçesinde jandarma ekipleri, sahibi 18 yıl önce ölen evin bahçesinde kenevir yetiştirildiğini tespit etti. İmha edilen kenevirlerin ölen adamın yeğeni ve onun eşi tarafından dikildiği anlaşıldı.

Akseki İlçe Jandarma Komutanlığı JASAT Timi ve Cevizli Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından Ceceler Mahallesi'nde yapılan araştırmalarda 2004 yılında vefat eden H.G.'nin kullanılmayan evinin bahçesinde 22 kök kenevir bitkisi ekili olduğu tespit edildi. Kenevirler jandarma ekiplerince sökülerek imha edilirken konu ile ilgili olarak yapılan araştırmalar sonucu kenevir bitkilerini aynı mahallede ikamet eden ölen H.G.'nin yeğeni S.G. ve onun eşi N.G.'nin ektiği tespit edildi. Olayla ilgili adli işlem başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.