Jandarmadan öğrencilere uygulamalı trafik eğitimi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 15.09.2022 - 11:39, Güncelleme: 15.09.2022 - 14:00
 

Jandarmadan öğrencilere uygulamalı trafik eğitimi

Jandarmadan öğrencilere uygulamalı trafik eğitimi
 ANTALYA'nın İbradı ve Kepez ilçelerinde jandarma ekipleri 180 öğrenciye uygulamalı trafik eğitimi verdi. Antalya İl Jandarma Komutanlığı tarafından trafik güvenliği açısından farkındalık yaratmak ve bilinçlenme düzeyini arttırmak için İbradı ve Kepez ilçelerinde öğrencilere eğitim verildi. İbradı'da bulunan Nefise Yılmaz İpek İlk ve Ortaokulu öğrencilerine İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, İbradı İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri ve Akseki Trafik Jandarma Timleri, Kepez ilçesi Gaziler Mahallesi Gaziler İlk ve Ortaokulu ile Gaziler İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine Kepez Jandarma Trafik Tim Komutanlığı ekipleri eğitim verdi. Jandarma ekipleri eğitimlerde, trafiğin tanımı ve insan hayatındaki önemi, trafik işaretlerinin anlamları, karayolu üzerinde yayaların hareket tarzları, yaya geçitlerinde öğrencilerin hareket tarzı, emniyet kemeri ve kask kullanımının önemi, okul servis araçlarında öğrencilerin hareket tarzı, trafikte saygılı olmanın önemi ve emniyet kemerinin doğru kullanımı konularında toplam 180 öğrenciye ve 7 öğretmene uygulamalı trafik eğitimi verildi. Ayrıca faaliyet kapsamında Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timlerine ait arama kurtarma köpeklerinin gösterisi ile etkinlik tamamlandı. FOTOĞRAFLI  
Jandarmadan öğrencilere uygulamalı trafik eğitimi

 ANTALYA'nın İbradı ve Kepez ilçelerinde jandarma ekipleri 180 öğrenciye uygulamalı trafik eğitimi verdi.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı tarafından trafik güvenliği açısından farkındalık yaratmak ve bilinçlenme düzeyini arttırmak için İbradı ve Kepez ilçelerinde öğrencilere eğitim verildi. İbradı'da bulunan Nefise Yılmaz İpek İlk ve Ortaokulu öğrencilerine İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, İbradı İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri ve Akseki Trafik Jandarma Timleri, Kepez ilçesi Gaziler Mahallesi Gaziler İlk ve Ortaokulu ile Gaziler İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine Kepez Jandarma Trafik Tim Komutanlığı ekipleri eğitim verdi.
Jandarma ekipleri eğitimlerde, trafiğin tanımı ve insan hayatındaki önemi, trafik işaretlerinin anlamları, karayolu üzerinde yayaların hareket tarzları, yaya geçitlerinde öğrencilerin hareket tarzı, emniyet kemeri ve kask kullanımının önemi, okul servis araçlarında öğrencilerin hareket tarzı, trafikte saygılı olmanın önemi ve emniyet kemerinin doğru kullanımı konularında toplam 180 öğrenciye ve 7 öğretmene uygulamalı trafik eğitimi verildi. Ayrıca faaliyet kapsamında Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timlerine ait arama kurtarma köpeklerinin gösterisi ile etkinlik tamamlandı.

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.