Yıldırım düşen evde yangın çıktı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 16.10.2022 - 10:07, Güncelleme: 16.10.2022 - 10:07
 

Yıldırım düşen evde yangın çıktı

Yıldırım düşen evde yangın çıktı
  Veli KÖKEN/DÖŞEMEALTI, (DHA) - ANTALYA'nın Kepez ilçesi Başköy Mahallesi'nde bulunan bir eve yıldırım düşmesi sonucu yangın çıktı. Yangın esnasında evde kimse bulunmaması olası faciayı önledi. Olay dün saat 00.15 sıralarında meydana geldi. Gök gürültülü sağanağın etkili olduğu Başköy Mahallesi'nde bulunan bir eve yıldırım düşmesi sonucu yangın çıktı. Evden yükselen alevleri görenlerin ihbarıyla olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu alevler söndürülürken evde büyük çaplı maddi hasar meydana geldi. Evde yangın esnasında kimse olmaması ise olası faciayı önledi. FOTOĞRAFLI
Yıldırım düşen evde yangın çıktı

 

Veli KÖKEN/DÖŞEMEALTI, (DHA) - ANTALYA'nın Kepez ilçesi Başköy Mahallesi'nde bulunan bir eve yıldırım düşmesi sonucu yangın çıktı. Yangın esnasında evde kimse bulunmaması olası faciayı önledi.

Olay dün saat 00.15 sıralarında meydana geldi. Gök gürültülü sağanağın etkili olduğu Başköy Mahallesi'nde bulunan bir eve yıldırım düşmesi sonucu yangın çıktı. Evden yükselen alevleri görenlerin ihbarıyla olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu alevler söndürülürken evde büyük çaplı maddi hasar meydana geldi. Evde yangın esnasında kimse olmaması ise olası faciayı önledi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.