Burdur'da okul öncesinde okullaşma oranı yüzde 99

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 15.12.2022 - 12:03, Güncelleme: 15.12.2022 - 12:05
 

Burdur'da okul öncesinde okullaşma oranı yüzde 99

Burdur'da okul öncesinde okullaşma oranı yüzde 99
 BURDUR İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman, ilde okul öncesi eğitimde okullaşma oranının yüzde 99'a ulaştığını bildirdi. İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman, Milli Eğitim Bakanlığı'nca son bir yılda başlatılan okul öncesi eğitim seferberliği kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde Burdur'un yüzde 99'luk okul öncesi okullaşma oranı ile büyük bir başarıya imza attığını söyledi. Kakırman, "Burdur'da Köy Yaşam Merkezleri bünyesinde açılan ana sınıfları sayesinde, miniklerin okul öncesi eğitimle tanışmaları sağlanarak okullaşma oranları üzerinde artışlar kaydedildi. Okul öncesi eğitimde okullaşma oranında 5 yaş grubunda yüzde 99'a ulaşıldı ve süreç başarılı bir şekilde ilerliyor. Kısa süre içerisinde okullaşma oranını yüzde 100'e çıkarmak için çalışmalarımız devam ediyor" dedi. FOTOĞRAFLI  
Burdur'da okul öncesinde okullaşma oranı yüzde 99

  BURDUR İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman, ilde okul öncesi eğitimde okullaşma oranının yüzde 99'a ulaştığını bildirdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman, Milli Eğitim Bakanlığı'nca son bir yılda başlatılan okul öncesi eğitim seferberliği kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde Burdur'un yüzde 99'luk okul öncesi okullaşma oranı ile büyük bir başarıya imza attığını söyledi. Kakırman, "Burdur'da Köy Yaşam Merkezleri bünyesinde açılan ana sınıfları sayesinde, miniklerin okul öncesi eğitimle tanışmaları sağlanarak okullaşma oranları üzerinde artışlar kaydedildi. Okul öncesi eğitimde okullaşma oranında 5 yaş grubunda yüzde 99'a ulaşıldı ve süreç başarılı bir şekilde ilerliyor. Kısa süre içerisinde okullaşma oranını yüzde 100'e çıkarmak için çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.