Antalya'da kar beklentisi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 19.12.2022 - 14:08, Güncelleme: 19.12.2022 - 14:12
 

Antalya'da kar beklentisi

Antalya'da kar beklentisi
  ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'nın Alacabel mevkisinde yarın başlaması beklenen kar yağışının, tipiye dönüşebileceği kaydedildi. Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Yarın (salı günü) ilk saatlerde Antalya'nın kuzeydoğusunda Alacabel mevkiinde başlaması beklenen hafif kar yağışlarının (yer yer 5 cm'yi bulabilir) kuvvetli rüzgar ve fırtına ile birlikte tipiye dönüşmesi beklenmektedir. Kar yağışının salı günü akşam geç saatlerde etkisini kaybetmesi beklenirken, fırtınanın ise çarşamba günü akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir. Antalya'nın kuzeydoğusunda özellikle Antalya-Konya karayolu Alacabel mevkiinde trafikte seyreten vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmasında büyük yarar var."    
Antalya'da kar beklentisi

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'nın Alacabel mevkisinde yarın başlaması beklenen kar yağışının, tipiye dönüşebileceği kaydedildi.
Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:
"Yarın (salı günü) ilk saatlerde Antalya'nın kuzeydoğusunda Alacabel mevkiinde başlaması beklenen hafif kar yağışlarının (yer yer 5 cm'yi bulabilir) kuvvetli rüzgar ve fırtına ile birlikte tipiye dönüşmesi beklenmektedir. Kar yağışının salı günü akşam geç saatlerde etkisini kaybetmesi beklenirken, fırtınanın ise çarşamba günü akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir. Antalya'nın kuzeydoğusunda özellikle Antalya-Konya karayolu Alacabel mevkiinde trafikte seyreten vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmasında büyük yarar var."


 

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.