Sağlık çalışanına 29 bin lira promosyon

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 23.12.2022 - 08:46, Güncelleme: 23.12.2022 - 08:46
 

Sağlık çalışanına 29 bin lira promosyon

Sağlık çalışanına 29 bin lira promosyon
  ANTALYA, (DHA) - ANTALYA İl Sağlık Müdürlüğü personeline, 3 yıllık süre için toplamda 29 bin lira banka promosyon ücreti yatırılacağı açıklandı. İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Başıbüyük, banka promosyon ücreti konusunda Ziraat Bankası ile anlaşıldığını açıkladı. Başıbüyük, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Müdürlüğümüz ile Ziraat Bankası arasında maaş promosyon ödemesine dair Maaş Ödeme Protokolü 22 Aralık tarihinde imzalanmıştır. 2023-2025 yıllarını kapsayan 3 yıl süreli protokol gereğince tüm personele eşit şekilde dağıtılmak üzere 25 bin 200 TL nakit peşin para ödemesi ve kredi kartına 6 aylık dönem aralıklarıyla 3 defada toplamda 3 bin 800 TL Bankkart Lira yüklenerek, 29 bin TL ödeme yapılacaktır. Tüm sağlık çalışanlarımıza hayırlı olsun. Elde edilen bu kazanım için Sayın Bakanımıza şükranlarımızı sunuyoruz." FOTOĞRAFLI
Sağlık çalışanına 29 bin lira promosyon

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA İl Sağlık Müdürlüğü personeline, 3 yıllık süre için toplamda 29 bin lira banka promosyon ücreti yatırılacağı açıklandı.
İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Başıbüyük, banka promosyon ücreti konusunda Ziraat Bankası ile anlaşıldığını açıkladı. Başıbüyük, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Müdürlüğümüz ile Ziraat Bankası arasında maaş promosyon ödemesine dair Maaş Ödeme Protokolü 22 Aralık tarihinde imzalanmıştır. 2023-2025 yıllarını kapsayan 3 yıl süreli protokol gereğince tüm personele eşit şekilde dağıtılmak üzere 25 bin 200 TL nakit peşin para ödemesi ve kredi kartına 6 aylık dönem aralıklarıyla 3 defada toplamda 3 bin 800 TL Bankkart Lira yüklenerek, 29 bin TL ödeme yapılacaktır. Tüm sağlık çalışanlarımıza hayırlı olsun. Elde edilen bu kazanım için Sayın Bakanımıza şükranlarımızı sunuyoruz."

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.