Yaralı tilki tedavi edilip doğaya bırakıldı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 27.12.2022 - 16:49, Güncelleme: 27.12.2022 - 16:49
 

Yaralı tilki tedavi edilip doğaya bırakıldı

Yaralı tilki tedavi edilip doğaya bırakıldı
  İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Köprülü Kanyon Milli Parklar Şefliği'ne yaralı halde getirilen tilki, tedavi ve rehabilitasyon sürecinin ardından doğal yaşam ortamına bırakıldı. Antalya'da birkaç ay önce köylüler tarafından yaralı halde bulunduktan sonra Doğa Koruma ve Milli Parklar Köprülü Kanyon Şefliği'ne getirilen tilki, tedavi ve rehabilitasyon sürecinin ardından doğal yaşam alanına geri bırakıldı. Bulunduğu noktaya yakın bir yere getirilerek salıverilen tilki, koşarak uzaklaştı. O anlar, görevliler tarafından kamerayla kayıt altına alındı. FOTOĞRAFLI
Yaralı tilki tedavi edilip doğaya bırakıldı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Köprülü Kanyon Milli Parklar Şefliği'ne yaralı halde getirilen tilki, tedavi ve rehabilitasyon sürecinin ardından doğal yaşam ortamına bırakıldı.

Antalya'da birkaç ay önce köylüler tarafından yaralı halde bulunduktan sonra Doğa Koruma ve Milli Parklar Köprülü Kanyon Şefliği'ne getirilen tilki, tedavi ve rehabilitasyon sürecinin ardından doğal yaşam alanına geri bırakıldı. Bulunduğu noktaya yakın bir yere getirilerek salıverilen tilki, koşarak uzaklaştı. O anlar, görevliler tarafından kamerayla kayıt altına alındı.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.