Otomobil çöp aracıyla çarpıştı: 3 yaralı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 31.12.2022 - 20:11, Güncelleme: 31.12.2022 - 20:11
 

Otomobil çöp aracıyla çarpıştı: 3 yaralı

Otomobil çöp aracıyla çarpıştı: 3 yaralı
  Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'da geri dönünüm maddesi taşıyan kamyonla çarpışıp, karşı şeride geçen otomobildeki 3 kişi yaralandı. Kaza, saat 15.00 sıralarında Kepez ilçesi Gazi Bulvarı’nda meydana geldi. Musa Kaya (59) yönetimindeki 15 AB 398 plakalı geri dönüşüm toplama kamyonu ile Hatice Atik (60) yönetimindeki 07 EKB 76 plakalı otomobil çarpıştı. Savrulan otomobil, refüje çarptıktan sonra karşı şeride geçti. Kazada, otomobilde bulunan Aynur Aksoy, Sevim Aslan ve Emine Eren yaralandı. Çevredekiler tarafından hurdaya dönen otomobilden çıkarılan yaralılar, çağırılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. ‘3 YARALIMIZ VAR, BENDE BİR ŞEY YOK’ Yolunda seyrederken kendisine kamyonun çarptığını belirten Hatice Atik, "Orta şeritten gidiyordum, sağdan bana vurdu. O şiddetle ben de karşı şeride geçtim. 3 yaralımız var, bende bir şey yok" dedi. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı. FOTOĞRAFLI  
Otomobil çöp aracıyla çarpıştı: 3 yaralı

 

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'da geri dönünüm maddesi taşıyan kamyonla çarpışıp, karşı şeride geçen otomobildeki 3 kişi yaralandı.
Kaza, saat 15.00 sıralarında Kepez ilçesi Gazi Bulvarı’nda meydana geldi. Musa Kaya (59) yönetimindeki 15 AB 398 plakalı geri dönüşüm toplama kamyonu ile Hatice Atik (60) yönetimindeki 07 EKB 76 plakalı otomobil çarpıştı. Savrulan otomobil, refüje çarptıktan sonra karşı şeride geçti. Kazada, otomobilde bulunan Aynur Aksoy, Sevim Aslan ve Emine Eren yaralandı. Çevredekiler tarafından hurdaya dönen otomobilden çıkarılan yaralılar, çağırılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.
‘3 YARALIMIZ VAR, BENDE BİR ŞEY YOK’
Yolunda seyrederken kendisine kamyonun çarptığını belirten Hatice Atik, "Orta şeritten gidiyordum, sağdan bana vurdu. O şiddetle ben de karşı şeride geçtim. 3 yaralımız var, bende bir şey yok" dedi.
Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

FOTOĞRAFLI

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.