Eğitime 'kar' engeli

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 05.02.2023 - 19:55, Güncelleme: 05.02.2023 - 19:55
 

Eğitime 'kar' engeli

Eğitime 'kar' engeli
Cavit AKGÜN / MUĞLA, (DHA)-MUĞLA'nın Kavaklıdere Kaymakamlığı, yoğun kar yağışı nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı eğitime 1 gün ara verildiğini ve kamuda çalışan engelli ile hamile personellerin de idari izinli sayılacağını duyurdu. Kavaklıdere Kaymakamlığı, yoğun kar yağışı nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı eğitime 1 gün ara verildiğini duyurdu. Kavaklıdere Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, "Kavaklıdere İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile kar yağışı ve gizli buzlanma tehlikesi nedeniyle öğrencilerimizin mağduriyet yaşamamaları için 6 Şubat günü merkez ve tüm mahallelerimizde ki resmi örgün ve yaygın eğitim kurumlarında bir gün süreyle eğitim-öğretime ara verilmesine, kamuda çalışan engelli ve hamile personelin de aynı gün idari izinli sayılmasına karar verilmiştir" denildi.(DHA) FOTOĞRAF
Eğitime 'kar' engeli

Cavit AKGÜN / MUĞLA, (DHA)-MUĞLA'nın Kavaklıdere Kaymakamlığı, yoğun kar yağışı nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı eğitime 1 gün ara verildiğini ve kamuda çalışan engelli ile hamile personellerin de idari izinli sayılacağını duyurdu.

Kavaklıdere Kaymakamlığı, yoğun kar yağışı nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı eğitime 1 gün ara verildiğini duyurdu. Kavaklıdere Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, "Kavaklıdere İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile kar yağışı ve gizli buzlanma tehlikesi nedeniyle öğrencilerimizin mağduriyet yaşamamaları için 6 Şubat günü merkez ve tüm mahallelerimizde ki resmi örgün ve yaygın eğitim kurumlarında bir gün süreyle eğitim-öğretime ara verilmesine, kamuda çalışan engelli ve hamile personelin de aynı gün idari izinli sayılmasına karar verilmiştir" denildi.(DHA)
FOTOĞRAF

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.