Depremzedeler için ürettiler

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 07.02.2023 - 20:09, Güncelleme: 07.02.2023 - 20:09
 

Depremzedeler için ürettiler

Depremzedeler için ürettiler
Cavit AKGÜN / MUĞLA, (DHA) - MUĞLA Olgunlaşma Enstitüsü'nde deprem bölgesine ulaştırılmak üzere çocuk ve yetişkinler için panço, atkı, bere, boyunluk, pantolon, kaban, pijama, battaniye gibi kıyafetler ile çocuklar için oyuncaklar; Menteşe Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde açılan fırın atölyesinde ise ilk etapta 20 bin çörek hazırlandı. Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve birçok ilde yıkıma sebep olan ve 15 milyon vatandaşın etkilendiği depremin yaraları sarılmaya çalışıyor. Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen yardım kampanyalarının yanında meslek liseleri ve Olgunlaşma Enstitüleri de kolları sıvadı. Muğla Olgunlaşma Enstitüsünde kurulan atölyelerde yaklaşık 30 usta öğretici depremzedeler için çocuk ve yetişkinler için panço, atkı, bere, boyunluk, pantolon, kaban, pijama, battaniye gibi kıyafetler ile çocuklar için oyuncak üretiliyor. Yapılan kıyafet ve oyuncaklar paketlenerek deprem bölgesine gönderilecek. 20 BİN ÇÖREK HAZIRLANDI Menteşe Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde açılan fırın atölyesinde de deprem bölgesine ulaştırılmak üzere ilk etapta 20 bin çörek hazırlandı. Besin değeri yüksek ve uzun süre tazeliğini koruyan çörekler deprem bölgesine gönderilecek. (DHA) FOTOĞRAF
Depremzedeler için ürettiler

Cavit AKGÜN / MUĞLA, (DHA) - MUĞLA Olgunlaşma Enstitüsü'nde deprem bölgesine ulaştırılmak üzere çocuk ve yetişkinler için panço, atkı, bere, boyunluk, pantolon, kaban, pijama, battaniye gibi kıyafetler ile çocuklar için oyuncaklar; Menteşe Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde açılan fırın atölyesinde ise ilk etapta 20 bin çörek hazırlandı.

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve birçok ilde yıkıma sebep olan ve 15 milyon vatandaşın etkilendiği depremin yaraları sarılmaya çalışıyor. Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen yardım kampanyalarının yanında meslek liseleri ve Olgunlaşma Enstitüleri de kolları sıvadı. Muğla Olgunlaşma Enstitüsünde kurulan atölyelerde yaklaşık 30 usta öğretici depremzedeler için çocuk ve yetişkinler için panço, atkı, bere, boyunluk, pantolon, kaban, pijama, battaniye gibi kıyafetler ile çocuklar için oyuncak üretiliyor. Yapılan kıyafet ve oyuncaklar paketlenerek deprem bölgesine gönderilecek.

20 BİN ÇÖREK HAZIRLANDI
Menteşe Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde açılan fırın atölyesinde de deprem bölgesine ulaştırılmak üzere ilk etapta 20 bin çörek hazırlandı. Besin değeri yüksek ve uzun süre tazeliğini koruyan çörekler deprem bölgesine gönderilecek. (DHA)

FOTOĞRAF

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.