Kahramanmaraş'ta 222'nci saatte enkazdan sağ çıkarıldı (3)

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 15.02.2023 - 16:43, Güncelleme: 15.02.2023 - 16:43
 

Kahramanmaraş'ta 222'nci saatte enkazdan sağ çıkarıldı (3)

Kahramanmaraş'ta 222'nci saatte enkazdan sağ çıkarıldı (3)
ADANA’DA TEDAVİYE ALINDI Kahramanmaraş'ta depremde yıkılan Gülbike Apartmanı'nın enkazından 222 saat sonra sağ çıkarılan Melike İmamoğlu, Adana'daki Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Sağlık durumu iyi olan İmamoğlu'nu ÇÜ Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel ile Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Murat Gündüz ziyaret etti. Geçmiş olsun dileklerini ileten Prof. Dr. Tuncel, "Çok uzun süre sonra enkazdan çıkartılmışsın ama gayet iyi durumdasın maşallah. Çok iyi gidiyor, her şey yoluna girecek. Sana burada en iyi şekilde bakacağız" dedi. Melike İmamoğlu da "Allah razı olsun" demekle yetindi. 'SAG BACAĞINDA DOLAŞIM BOZUKLUĞU OLABİLİR' Başhekim Prof. Dr. Murat Gündüz ise ezilme sendromu olasılığının yüksek olması nedeniyle yoğun bakımda tedavisinin yapıldığını belirterek, "Bize getirildiğinde bilinci acıktı, solunum düzenliydi. Açlık ve susuzluğa bağlı bazı sıkıntıları var. Ancak ciddi bir sorunu gözükmüyor. Sağ bacağında dolaşım bozukluğunda kaynaklı olabileceğini düşündüğümüz bir durum var, inceliyoruz. Ezilme sendromu olasılığı yüksek olduğundan yoğun bakımda tedavisine devam ediyoruz" diye konuştu. (DHA) Gülşah ÖZGEN/ADANA, (DHA) FOTOĞRAFLI
Kahramanmaraş'ta 222'nci saatte enkazdan sağ çıkarıldı (3)

ADANA’DA TEDAVİYE ALINDI
Kahramanmaraş'ta depremde yıkılan Gülbike Apartmanı'nın enkazından 222 saat sonra sağ çıkarılan Melike İmamoğlu, Adana'daki Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Sağlık durumu iyi olan İmamoğlu'nu ÇÜ Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel ile Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Murat Gündüz ziyaret etti. Geçmiş olsun dileklerini ileten Prof. Dr. Tuncel, "Çok uzun süre sonra enkazdan çıkartılmışsın ama gayet iyi durumdasın maşallah. Çok iyi gidiyor, her şey yoluna girecek. Sana burada en iyi şekilde bakacağız" dedi. Melike İmamoğlu da "Allah razı olsun" demekle yetindi.
'SAG BACAĞINDA DOLAŞIM BOZUKLUĞU OLABİLİR'
Başhekim Prof. Dr. Murat Gündüz ise ezilme sendromu olasılığının yüksek olması nedeniyle yoğun bakımda tedavisinin yapıldığını belirterek, "Bize getirildiğinde bilinci acıktı, solunum düzenliydi. Açlık ve susuzluğa bağlı bazı sıkıntıları var. Ancak ciddi bir sorunu gözükmüyor. Sağ bacağında dolaşım bozukluğunda kaynaklı olabileceğini düşündüğümüz bir durum var, inceliyoruz. Ezilme sendromu olasılığı yüksek olduğundan yoğun bakımda tedavisine devam ediyoruz" diye konuştu. (DHA)
Gülşah ÖZGEN/ADANA, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.