Yetiştirdiği büyükbaş hayvanını depremzedeler için bağışladı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 22.02.2023 - 13:29, Güncelleme: 22.02.2023 - 13:29
 

Yetiştirdiği büyükbaş hayvanını depremzedeler için bağışladı

Yetiştirdiği büyükbaş hayvanını depremzedeler için bağışladı
Olcay DÜZGÜN/KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ'de Hacı Süleyman Konaktepe, yetiştirdiği büyükbaş hayvanını depremzedeler için bağışladı. Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremler nedeniyle Türkiye'nin dört bir yanından deprem bölgesine yardımlar sürüyor. Bu kapsamda Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) koordinesinde 'Türkiye için iyilik vakti' sloganıyla yardım kampanyası yürütülüyor. Kocasinan ilçesinde yaşayan Hacı Süleyman Konatepe, yetiştirdiği büyükbaş hayvanını TDV Kocasinan Şubesine bağışlayarak, depremzedeler için kullanılmasını istedi. Kocasinan İlçe Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kocasinan Şube Başkanı Halil Uzun, Konatepe’yi evinde ziyaret ederek yaptığı bağış nedeniyle kendisine teşekkür etti. Bağışı yapan Hacı Süleyman Konaktepe ise, “Ben televizyona artık bakamıyorum, dayanamıyorum. Devamlı ağlıyorum ve onlar için çok üzülüyorum. Onlar orada zor günler, soğuk geceler geçirirken ben burada rahat olamıyorum. Onun için sizi buraya davet ettim. Hocam sizlere teşekkür ediyorum. Buraya kadar geldiniz bağışımı kabul ettiniz. Allah sizlerden razı olsun” dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Yetiştirdiği büyükbaş hayvanını depremzedeler için bağışladı

Olcay DÜZGÜN/KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ'de Hacı Süleyman Konaktepe, yetiştirdiği büyükbaş hayvanını depremzedeler için bağışladı.
Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremler nedeniyle Türkiye'nin dört bir yanından deprem bölgesine yardımlar sürüyor. Bu kapsamda Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) koordinesinde 'Türkiye için iyilik vakti' sloganıyla yardım kampanyası yürütülüyor. Kocasinan ilçesinde yaşayan Hacı Süleyman Konatepe, yetiştirdiği büyükbaş hayvanını TDV Kocasinan Şubesine bağışlayarak, depremzedeler için kullanılmasını istedi. Kocasinan İlçe Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kocasinan Şube Başkanı Halil Uzun, Konatepe’yi evinde ziyaret ederek yaptığı bağış nedeniyle kendisine teşekkür etti. Bağışı yapan Hacı Süleyman Konaktepe ise, “Ben televizyona artık bakamıyorum, dayanamıyorum. Devamlı ağlıyorum ve onlar için çok üzülüyorum. Onlar orada zor günler, soğuk geceler geçirirken ben burada rahat olamıyorum. Onun için sizi buraya davet ettim. Hocam sizlere teşekkür ediyorum. Buraya kadar geldiniz bağışımı kabul ettiniz. Allah sizlerden razı olsun” dedi. (DHA)
FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.