Otomobil, mandalina yüklü kamyona çarptı: Doçent öldü, 6 yaralı (2)

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 05.12.2021 - 14:13, Güncelleme: 05.12.2021 - 14:51
 

Otomobil, mandalina yüklü kamyona çarptı: Doçent öldü, 6 yaralı (2)

Otomobil, mandalina yüklü kamyona çarptı: Doçent öldü, 6 yaralı (2)
  DOÇENT DOKTOR DİLEK ŞEN DOKUMACI YAŞAMINI YİTİRDİ Bursa'nın Kestel liçesi Ankara kara yolu üzerinde bu sabah meydana gelen trafik kazasında, mandalina yüklü kamyona çarpan hafif ticari araçtaki yaralılardan Bursa Şehir Hastanesi'nde radyoloji uzmanı olarak görev yapan Doç. Dr. Dilek Şen Dokumacı (38) hayatını kaybetti. Diğer yaralılar sürücü Muhammed Hıdır Dokumacı (41), Emine Gaye Doğan (16), Elif Doğan (60), Muhammed Samet Doğan (17), Taha Dokumacı (14), ve Nesrin Ceylan'ın (30) tedavileri ise sürüyor. Dilek Şen Dokumacı'nın ölümü nedeniyle, Şehir Hastanesi Başhekimliği, başsağlığı mesajı yayımladı. Kamyon sürücüsünün olay sonrası kaçtığı kazayla ilgli soruşturmaya başlandı. Yavuz YILMAZ/ İNEGÖL, (Bursa), (DHA) FOTOĞRAF              
Otomobil, mandalina yüklü kamyona çarptı: Doçent öldü, 6 yaralı (2)

 

DOÇENT DOKTOR DİLEK ŞEN DOKUMACI YAŞAMINI YİTİRDİ
Bursa'nın Kestel liçesi Ankara kara yolu üzerinde bu sabah meydana gelen trafik kazasında, mandalina yüklü kamyona çarpan hafif ticari araçtaki yaralılardan Bursa Şehir Hastanesi'nde radyoloji uzmanı olarak görev yapan Doç. Dr. Dilek Şen Dokumacı (38) hayatını kaybetti. Diğer yaralılar sürücü Muhammed Hıdır Dokumacı (41), Emine Gaye Doğan (16), Elif Doğan (60), Muhammed Samet Doğan (17), Taha Dokumacı (14), ve Nesrin Ceylan'ın (30) tedavileri ise sürüyor. Dilek Şen Dokumacı'nın ölümü nedeniyle, Şehir Hastanesi Başhekimliği, başsağlığı mesajı yayımladı. Kamyon sürücüsünün olay sonrası kaçtığı kazayla ilgli soruşturmaya başlandı.

Yavuz YILMAZ/ İNEGÖL, (Bursa), (DHA)
FOTOĞRAF

 

 

 

 

 

 

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.