Eski sanayi sitesinde kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 03.03.2023 - 16:47, Güncelleme: 03.03.2023 - 16:47
 

Eski sanayi sitesinde kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor

Eski sanayi sitesinde kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor
SİVAS, (DHA) - SİVAS Belediyesi tarafından kentsel dönüşüme alınan Eski Sanayi Sitesi'nde atıl dükkanların yıkım işlemi sürüyor. Kentte yeni bir cazibe merkezi oluşturmak adına kentsel dönüşüm projesini başlatıldığı Eski Sanayi'de, çalışmalar yoğun olarak devam ediyor. Ön cephede yer alan yapıların hızla yükseldiği bölgede, arka kısımdaki atıl dükkanların ise yıkım işlemleri yapılıyor. Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, "Yıllardır şehrimizin merkezinde çözülmeyi bekleyen bir sorun olarak varlığını sürdüren Eski Sanayi bölgesini, Sivas’a değer katacak bir cazibe merkezi haline getirmek için başlattığımız dönüşüm projesini kararlılıkla sürdürüyoruz" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Eski sanayi sitesinde kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor

SİVAS, (DHA) - SİVAS Belediyesi tarafından kentsel dönüşüme alınan Eski Sanayi Sitesi'nde atıl dükkanların yıkım işlemi sürüyor.
Kentte yeni bir cazibe merkezi oluşturmak adına kentsel dönüşüm projesini başlatıldığı Eski Sanayi'de, çalışmalar yoğun olarak devam ediyor. Ön cephede yer alan yapıların hızla yükseldiği bölgede, arka kısımdaki atıl dükkanların ise yıkım işlemleri yapılıyor.
Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, "Yıllardır şehrimizin merkezinde çözülmeyi bekleyen bir sorun olarak varlığını sürdüren Eski Sanayi bölgesini, Sivas’a değer katacak bir cazibe merkezi haline getirmek için başlattığımız dönüşüm projesini kararlılıkla sürdürüyoruz" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.