Galatasaray, Başakşehir maçının hazırlıklarını sürdürdü

Spor (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 04.04.2023 - 09:02, Güncelleme: 04.04.2023 - 09:02
 

Galatasaray, Başakşehir maçının hazırlıklarını sürdürdü

Galatasaray, Başakşehir maçının hazırlıklarını sürdürdü
İSTANBUL, (DHA) - Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Başakşehir ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen antrenman dinamik ısınma ile başladı. İdman, üç grup halinde 5’e 2 pas çalışması ile devam etti. Antrenman, topa sahip olma çalışmasının ardından çift kale maçla sona erdi. Sarı-kırmızılılar, yarın saat 17.30’da yapacağı idmanla Başakşehir maçı hazırlıklarını tamamlayacak. (FOTOĞRAFLI)
Galatasaray, Başakşehir maçının hazırlıklarını sürdürdü

İSTANBUL, (DHA) - Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Başakşehir ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Florya Metin Oktay Tesisleri’nde teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen antrenman dinamik ısınma ile başladı. İdman, üç grup halinde 5’e 2 pas çalışması ile devam etti. Antrenman, topa sahip olma çalışmasının ardından çift kale maçla sona erdi.
Sarı-kırmızılılar, yarın saat 17.30’da yapacağı idmanla Başakşehir maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

(FOTOĞRAFLI)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.