Vali Yazıcı, çocuklarla iftar yaptı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 07.04.2023 - 11:53, Güncelleme: 07.04.2023 - 11:53
 

Vali Yazıcı, çocuklarla iftar yaptı

Vali Yazıcı, çocuklarla iftar yaptı
  ANTALYA, (DHA) - VALİ Ersin Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı, Ramazan ayının 15'inci gününde iftarını devletin koruması altındaki çocuklarla birlikte yaptı. İftar programına konuşan Vali Yazıcı, “Sevgili gençler, şunu unutmayın ki, mazluma kucak açan, zalime korku salan büyük ve güçlü bir devletimiz var. Devlet olarak tüm imkânlarımızla sizlerin yanındayız" dedi. Ramazan ayı boyunca halkın farklı kesimleriyle bir araya gelmeye çalışan Vali Yazıcı, Ramazan ayının 15'inci gününde iftarını devletin koruması altındaki çocuklarla birlikte yaptı. İftar programına Vali Yazıcı'nın yanı sıra eşi Hanife Yazıcı, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, Muratpaşa Kaymakamı Orhan Burhan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanı Albay Murat Sezgin, İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, Aile Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Çalışkan, hayırsever Tolga Cömertoğlu ve Manolya Cömertoğlu ile devlet korumasındaki çocuklar katıldı. Program alanına gelen Vali Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı, ilk olarak çocuklar için oluşturulan oyun alanını gezdi. Burada oyun oynayan çocuklarla ilgilenen Yazıcı çifti, daha sonra çocuklar için organize edilen ve içinde deneylerin de yer aldığı bilimsel gösteriyi devletin koruması altındaki çocuklarla birlikte izledi. SİZLER, BİZLERE VE BU ÜLKEYE UMUTSUNUZ Devletin daima yanlarında olduklarını dile getiren Vali Yazıcı şunları kaydetti: “Sevgili gençler; şunu unutmayın ki, mazluma kucak açan, zalime korku salan büyük ve güçlü bir devletimiz var. Devlet olarak tüm imkânlarımızla sizlerin yanındayız. Sizlere yeni ufuklar sunmak, yeteneklerinizi keşfetmek ve geliştirmek için, vatanını, milletini seven ve bu ülke için kendini geliştiren nitelikli bireyler olmanız için imkân ve fırsatlar sunuyoruz. Şundan emin olun ki, geleceğiniz için atacağınız her adımda sizlerin yanındayız. Sizler; bizlere ve bu ülkeye umutsunuz. İlerleyen yaşlarınızda ülkemizde ve dünyada başarılar elde ederek Ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırmanızı ve bizleri gururlandırmanızı ümit ediyorum." ANTALYASPOR'A DESTEK SÖZÜ Konuşmasında organizasyona destek veren hayırsever Tolga Cömertoğlu'na da parantez açan açan Vali Yazıcı, “Bugün bu eğlencenin, bu oyunların, bu organizasyonun hazırlanmasında Tolga abinizin çok büyük katkıları var o da sizin yanınızda olduğunu söylüyor. Her zaman destek olacağının sözünü aldık ama o da sizden bir söz istiyor. Kendisi koyu bir Antalyaspor sevdalısı sizlerden şehrimizin takımı Antalyaspor'u destekleme sözü istiyor. Söz veriyor muyuz" şeklinde konuştu. Vali Yazıcı'nın Antalyaspor'u destekleme sözü istemesi üzerine çocuklar hep bir ağızdan “Söz" diye karşılık verdi. İftar programı oruçların açılmasından sonra yapılan dua ve çocuklar için organize edilen sihirbazlık gösterisiyle son buldu. FOTOĞRAFLI
Vali Yazıcı, çocuklarla iftar yaptı

 

ANTALYA, (DHA) - VALİ Ersin Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı, Ramazan ayının 15'inci gününde iftarını devletin koruması altındaki çocuklarla birlikte yaptı. İftar programına konuşan Vali Yazıcı, “Sevgili gençler, şunu unutmayın ki, mazluma kucak açan, zalime korku salan büyük ve güçlü bir devletimiz var. Devlet olarak tüm imkânlarımızla sizlerin yanındayız" dedi.

Ramazan ayı boyunca halkın farklı kesimleriyle bir araya gelmeye çalışan Vali Yazıcı, Ramazan ayının 15'inci gününde iftarını devletin koruması altındaki çocuklarla birlikte yaptı. İftar programına Vali Yazıcı'nın yanı sıra eşi Hanife Yazıcı, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, Muratpaşa Kaymakamı Orhan Burhan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanı Albay Murat Sezgin, İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, Aile Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Çalışkan, hayırsever Tolga Cömertoğlu ve Manolya Cömertoğlu ile devlet korumasındaki çocuklar katıldı.

Program alanına gelen Vali Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı, ilk olarak çocuklar için oluşturulan oyun alanını gezdi. Burada oyun oynayan çocuklarla ilgilenen Yazıcı çifti, daha sonra çocuklar için organize edilen ve içinde deneylerin de yer aldığı bilimsel gösteriyi devletin koruması altındaki çocuklarla birlikte izledi.

SİZLER, BİZLERE VE BU ÜLKEYE UMUTSUNUZ

Devletin daima yanlarında olduklarını dile getiren Vali Yazıcı şunları kaydetti:

“Sevgili gençler; şunu unutmayın ki, mazluma kucak açan, zalime korku salan büyük ve güçlü bir devletimiz var. Devlet olarak tüm imkânlarımızla sizlerin yanındayız. Sizlere yeni ufuklar sunmak, yeteneklerinizi keşfetmek ve geliştirmek için, vatanını, milletini seven ve bu ülke için kendini geliştiren nitelikli bireyler olmanız için imkân ve fırsatlar sunuyoruz. Şundan emin olun ki, geleceğiniz için atacağınız her adımda sizlerin yanındayız. Sizler; bizlere ve bu ülkeye umutsunuz. İlerleyen yaşlarınızda ülkemizde ve dünyada başarılar elde ederek Ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırmanızı ve bizleri gururlandırmanızı ümit ediyorum."

ANTALYASPOR'A DESTEK SÖZÜ

Konuşmasında organizasyona destek veren hayırsever Tolga Cömertoğlu'na da parantez açan açan Vali Yazıcı, “Bugün bu eğlencenin, bu oyunların, bu organizasyonun hazırlanmasında Tolga abinizin çok büyük katkıları var o da sizin yanınızda olduğunu söylüyor. Her zaman destek olacağının sözünü aldık ama o da sizden bir söz istiyor. Kendisi koyu bir Antalyaspor sevdalısı sizlerden şehrimizin takımı Antalyaspor'u destekleme sözü istiyor. Söz veriyor muyuz" şeklinde konuştu. Vali Yazıcı'nın Antalyaspor'u destekleme sözü istemesi üzerine çocuklar hep bir ağızdan “Söz" diye karşılık verdi.

İftar programı oruçların açılmasından sonra yapılan dua ve çocuklar için organize edilen sihirbazlık gösterisiyle son buldu.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.