Antalya'da turistler denize girdi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 10.12.2021 - 14:17, Güncelleme: 10.12.2021 - 14:17
 

Antalya'da turistler denize girdi

Antalya'da turistler denize girdi
İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'nın Konyaaltı Sahili'nde denize giren turistler kano yaparak eğlendi. Hava sıcaklığının 17, deniz suyunun ise 19 derece olduğu turizm kenti Antalya'da, Konyaaltı Sahili turistlere ev sahipliği yaptı. Bölgedeki otellerde kalan Rus ve İranlı turistler, denize girdi kimileri ise sahilde oturup kitap okudu. Antalyalılar ise güneşli havada yürüyüş yapıp, banklarda oturmayı tercih etti. Evcil hayvanlarıyla sahile gelenler de bol bol yürüdü. Sahilde 3 kadın bir erkekten oluşan turist grubu da kano yaptı. Turistlerin başlarındaki Noel şapkaları dikkati çekti. Birlikte şarkı söyleyerek kano küreklerini bir süre çeken turistler sahile çıkıp eğlencelerine devam etti. FOTOĞRAFLI
Antalya'da turistler denize girdi

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'nın Konyaaltı Sahili'nde denize giren turistler kano yaparak eğlendi.
Hava sıcaklığının 17, deniz suyunun ise 19 derece olduğu turizm kenti Antalya'da, Konyaaltı Sahili turistlere ev sahipliği yaptı. Bölgedeki otellerde kalan Rus ve İranlı turistler, denize girdi kimileri ise sahilde oturup kitap okudu. Antalyalılar ise güneşli havada yürüyüş yapıp, banklarda oturmayı tercih etti. Evcil hayvanlarıyla sahile gelenler de bol bol yürüdü.
Sahilde 3 kadın bir erkekten oluşan turist grubu da kano yaptı. Turistlerin başlarındaki Noel şapkaları dikkati çekti. Birlikte şarkı söyleyerek kano küreklerini bir süre çeken turistler sahile çıkıp eğlencelerine devam etti.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.