Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dünya liderlerinden tebrik mesaj ve telefonları

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 30.05.2023 - 08:42, Güncelleme: 30.05.2023 - 08:42
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dünya liderlerinden tebrik mesaj ve telefonları

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dünya liderlerinden tebrik mesaj ve telefonları
ANKARA, (DHA)- CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi dolayısıyla dünya liderlerinden tebrikle telefonu ve mesajları gelmeye devam ediyor. Son olarak Amerika Birleşik Devletleri Başkanı (ABD) Joe Biden ve İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla arayarak yeniden seçilmesi dolayısıyla tebrik etti. Cumhurbaşkanlığı'nın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamalara göre her iki lider de yapılan telefon görüşmelerinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeniden cumhurbaşkanlığına seçilmesini kutlayarak, seçim sonuçlarının Türk halkı için hayırlı olmasını dilediler. ABD Başkanı Biden'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’la yaptığı görüşmede; iki liderin, bölgesel ve küresel meydan okumalar karşısında Türkiye-ABD ilişkilerinin daha da ehemmiyet taşıdığını vurguladıkları ve yeni dönemde iki ülke arasındaki tüm konularda iş birliğini ilerletme hususunda mutabık kaldıkları ifade edildi. (DHA)  
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dünya liderlerinden tebrik mesaj ve telefonları

ANKARA, (DHA)- CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi dolayısıyla dünya liderlerinden tebrikle telefonu ve mesajları gelmeye devam ediyor. Son olarak Amerika Birleşik Devletleri Başkanı (ABD) Joe Biden ve İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla arayarak yeniden seçilmesi dolayısıyla tebrik etti.
Cumhurbaşkanlığı'nın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamalara göre her iki lider de yapılan telefon görüşmelerinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeniden cumhurbaşkanlığına seçilmesini kutlayarak, seçim sonuçlarının Türk halkı için hayırlı olmasını dilediler.
ABD Başkanı Biden'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’la yaptığı görüşmede; iki liderin, bölgesel ve küresel meydan okumalar karşısında Türkiye-ABD ilişkilerinin daha da ehemmiyet taşıdığını vurguladıkları ve yeni dönemde iki ülke arasındaki tüm konularda iş birliğini ilerletme hususunda mutabık kaldıkları ifade edildi. (DHA)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.