Serikli pehlivanlar Kırkpınar'a hazırlanıyor

Spor (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.06.2023 - 15:16, Güncelleme: 20.06.2023 - 15:16
 

Serikli pehlivanlar Kırkpınar'a hazırlanıyor

Serikli pehlivanlar Kırkpınar'a hazırlanıyor
  Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- ANTALYA'nın Serik ilçesinde pehlivanlar 7- 9 Temmuz tarihlerinde Edirne'de yapılacak olan 662. Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri'ne hazırlanıyor. Serik Belediyespor bünyesinde çeşitli kategorilerde güreşen 55 pehlivan, Başantrenör Hüseyin Demir nezaretinde hazırlıklarını sürdürdü. Kırkpınar öncesi Belek turizm merkezinde bulunan bir otelde kampa giren pehlivanlar salonda ağırlık çalışmalarının yanı sıra Çandır Mahallesi'nde bulunan spor kompleksinde de yağlı güreş antrenmanları yapıyor. Çandır'daki yağlı güreş antrenmanını ziyaret eden Kaymakam Cemal Şahin, Belediye Başkanı Enver Aputkan, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Ayhan Aktürk ile İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Çömezoğlu, pehlivanlara başarılar diledi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Serikli pehlivanlar Kırkpınar'a hazırlanıyor

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- ANTALYA'nın Serik ilçesinde pehlivanlar 7- 9 Temmuz tarihlerinde Edirne'de yapılacak olan 662. Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri'ne hazırlanıyor.

Serik Belediyespor bünyesinde çeşitli kategorilerde güreşen 55 pehlivan, Başantrenör Hüseyin Demir nezaretinde hazırlıklarını sürdürdü. Kırkpınar öncesi Belek turizm merkezinde bulunan bir otelde kampa giren pehlivanlar salonda ağırlık çalışmalarının yanı sıra Çandır Mahallesi'nde bulunan spor kompleksinde de yağlı güreş antrenmanları yapıyor.

Çandır'daki yağlı güreş antrenmanını ziyaret eden Kaymakam Cemal Şahin, Belediye Başkanı Enver Aputkan, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Ayhan Aktürk ile İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Çömezoğlu, pehlivanlara başarılar diledi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.