Burdur Gölü kenarına moloz döküldü

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 04.07.2023 - 12:26, Güncelleme: 04.07.2023 - 12:26
 

Burdur Gölü kenarına moloz döküldü

Burdur Gölü kenarına moloz döküldü
  Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR Gölü kenarına kimliği belirsiz kişi veya kişilerce inşaat molozu döküldü. 1971 yılında imzalanan Uluslararası Ramsar Sözleşmesi ile koruma altına alınan, son yıllarda yaşanan kuraklık dolayısıyla hızla kuruma tehlikesi yaşayan Burdur Gölü'nün kenarına kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından moloz döküldü. Burdur- Fethiye karayolu üzerindeki Çendik mevkisinde göl kenarına dökülen molozlar çirkin görüntü oluşturdu. Molozları döken kişi veya kişilerin tespit edilerek, cezai işlem uygulanması için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü; molozların kaldırılması için de İl Özel İdaresi ekiplerinin çalışma başlattığı öğrenildi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Burdur Gölü kenarına moloz döküldü

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR Gölü kenarına kimliği belirsiz kişi veya kişilerce inşaat molozu döküldü.

1971 yılında imzalanan Uluslararası Ramsar Sözleşmesi ile koruma altına alınan, son yıllarda yaşanan kuraklık dolayısıyla hızla kuruma tehlikesi yaşayan Burdur Gölü'nün kenarına kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından moloz döküldü. Burdur- Fethiye karayolu üzerindeki Çendik mevkisinde göl kenarına dökülen molozlar çirkin görüntü oluşturdu. Molozları döken kişi veya kişilerin tespit edilerek, cezai işlem uygulanması için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü; molozların kaldırılması için de İl Özel İdaresi ekiplerinin çalışma başlattığı öğrenildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.