Alacak kavgasında 40 gün önce evlenen Sercan öldü

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 04.07.2023 - 19:32, Güncelleme: 04.07.2023 - 19:32
 

Alacak kavgasında 40 gün önce evlenen Sercan öldü

Alacak kavgasında 40 gün önce evlenen Sercan öldü
Atilla ATMACA/ EREĞLİ, (Konya), (DHA)- KONYA'da, alacak nedeniyle husumetli olan 2 ailenin bıçaklı kavgasında, 40 gün önce evlenen Sercan Karataş (24), aldığı bıçak darbeleriyle öldü, 5 kişi ise yaralandı. Olay, saat 15.00 sıralarında, Ereğli ilçesi Orhaniye Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, alacak meselesinden husumetli olan 2 aile arasında kavga çıktı. Kavgada, 40 gün önce evlenen Sercan Karataş, aldığı bıçak darbeleriyle yaşamını yitirdi. Karataş'ın babası Mehmet Karataş ile oğulları Sedat ve Özcan Karataş ve diğer aileden de Can Arazi ve Resul Arazi bıçakla yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı ve gözetim altına alındı. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Alacak kavgasında 40 gün önce evlenen Sercan öldü

Atilla ATMACA/ EREĞLİ, (Konya), (DHA)- KONYA'da, alacak nedeniyle husumetli olan 2 ailenin bıçaklı kavgasında, 40 gün önce evlenen Sercan Karataş (24), aldığı bıçak darbeleriyle öldü, 5 kişi ise yaralandı.
Olay, saat 15.00 sıralarında, Ereğli ilçesi Orhaniye Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, alacak meselesinden husumetli olan 2 aile arasında kavga çıktı. Kavgada, 40 gün önce evlenen Sercan Karataş, aldığı bıçak darbeleriyle yaşamını yitirdi. Karataş'ın babası Mehmet Karataş ile oğulları Sedat ve Özcan Karataş ve diğer aileden de Can Arazi ve Resul Arazi bıçakla yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı ve gözetim altına alındı. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.