Kaymakam Sülün'den bakırcılara ziyaret

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 05.07.2023 - 16:58, Güncelleme: 05.07.2023 - 16:58
 

Kaymakam Sülün'den bakırcılara ziyaret

Kaymakam Sülün'den bakırcılara ziyaret
  Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı Kaymakamı Mehmet Sülün, ilçede bakırcılık yapan Mehmet ve Ahmet Üstün kardeşleri ziyaret etti. Kaymakam Mehmet Sülün, ilçede eski sanayi sitesinde bakırcılık yapan Mehmet ve Ahmet Üstün kardeşleri iş yerlerinde ziyaret etti. Çalışmaları hakkında bakırcı ustalarından bilgi alan Kaymakam Mehmet Sülün, tezgahın başına geçerek bir müddet bakır işlemek için çalıştı. Kaymakam Mehmet Sülün, "İlçemizde ata mesleğini yaklaşık 100 yıldır sürdüren kardeşlerin iş yerini ziyaret ettik. Mehmet ve Ahmet Üstün kardeşlerden cami- minare âlem çeşitleri hakkında bilgi aldık. Kendilerine başarılar diledik" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Kaymakam Sülün'den bakırcılara ziyaret

 

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı Kaymakamı Mehmet Sülün, ilçede bakırcılık yapan Mehmet ve Ahmet Üstün kardeşleri ziyaret etti.

Kaymakam Mehmet Sülün, ilçede eski sanayi sitesinde bakırcılık yapan Mehmet ve Ahmet Üstün kardeşleri iş yerlerinde ziyaret etti. Çalışmaları hakkında bakırcı ustalarından bilgi alan Kaymakam Mehmet Sülün, tezgahın başına geçerek bir müddet bakır işlemek için çalıştı.

Kaymakam Mehmet Sülün, "İlçemizde ata mesleğini yaklaşık 100 yıldır sürdüren kardeşlerin iş yerini ziyaret ettik. Mehmet ve Ahmet Üstün kardeşlerden cami- minare âlem çeşitleri hakkında bilgi aldık. Kendilerine başarılar diledik" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.