Samsun'da muhtar evinde ölü bulundu

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 18.07.2023 - 08:40, Güncelleme: 18.07.2023 - 08:40
 

Samsun'da muhtar evinde ölü bulundu

Samsun'da muhtar evinde ölü bulundu
Mehmet Emin COŞKUNDERE/ ÇARŞAMBA (Samsun), (DHA)- SAMSUN'un Çarşamba ilçesinde Güldere Mahallesi Muhtarı Durmuş Pala (65), evinde ölü bulundu. Muhtarın kalp krizi geçirdiği belirlendi.  Olay, Çarşamba ilçesinde meydana geldi. Muhtar Durmuş Pala, bir yakını tarafından yerde hareketsiz halde yatarken bulundu. İhbarı üzerine olay yerine emniyet güçleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk incelemede Pala’nın hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan incelemede vücudunda herhangi bir darp ve yara izine rastlanılmadı. Muhtarın kalp krizi geçirdiği belirtildi. Kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için cenazesi otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Samsun'da muhtar evinde ölü bulundu

Mehmet Emin COŞKUNDERE/ ÇARŞAMBA (Samsun), (DHA)- SAMSUN'un Çarşamba ilçesinde Güldere Mahallesi Muhtarı Durmuş Pala (65), evinde ölü bulundu. Muhtarın kalp krizi geçirdiği belirlendi. 
Olay, Çarşamba ilçesinde meydana geldi. Muhtar Durmuş Pala, bir yakını tarafından yerde hareketsiz halde yatarken bulundu. İhbarı üzerine olay yerine emniyet güçleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk incelemede Pala’nın hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan incelemede vücudunda herhangi bir darp ve yara izine rastlanılmadı. Muhtarın kalp krizi geçirdiği belirtildi. Kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için cenazesi otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.